![]() |
| yazan Undomiel 02 Eylül 2024, 13:55
👍 6
__________________ ![]() |
| Görüntüleme 379
Yorumlar 9
|
| | #2 |
| Gölge etme başka ihsan istemem diyorsun Diyojen gibi.. Yalnız kalmak bir seçimdir..Kalabalıklar içinde değersiz olmaktansa tek başına yalnızlığınla kalmak daha evladır bana göre de.. Yüreğine , kalemine sağlık birtanem 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| Kaleminize sağlık 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #4 | |
| Alıntı:
Teşekkür ederimm ablacım ![]() Teşekkür ederim =) 👍 1
________________ ![]() | ||
| |
| | #5 |
| Düşünen bir akıl, tatlı bir kalple buluşmuş. Emeklerinize sağlık,bu yazı birçok insanın özeti olabilir.🌸 👍 1
________________ Ihlamur kadar da olsa iyi gelmeyeceksen bir insana hiç yoluna çıkma. | |
| |
| | #6 |
| Kalemine ve yüreğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #7 |
| Emeğinize yüreğinize ve kaleminize saplık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]()
| |
| | #8 |
| Yalnızlığı tercih edeli çok uzun zaman oldu Yalnız olmaktan bence kimse korkmamalı zira seviyorum diyenler gün geliyor seni sevdim diye..... Cümleler kurmaya başlayabiliyor oysa ben kimseye beni sev demedim ki. Neyse... Yüreğinize kaleminize sağlık
| |
| | #9 |
| Çok güzel anlatmışsın, yüreğine sağlık, kalemine kuvvet . | |
| |
| | #10 |
| Kaleminize emeğinize sağlık
________________ ✨ ![]() | |
| |
| Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| |