08 Ağustos 2024, 17:48
|
#1 |
| | Biz Başardık EVLENDİK... Mutlaka Herkesin bir amacı vardır benim de yıllardır sohbet Platformu içerisinde bir amacım vardı ki temiz süt emmiş birisiyle tanışıp evlenmekti daha evvel de nişanlandık ama olmamıştı kısmet olmamıştı aileler anlaşamamıştı fakat hemen sonrasında Bulgaristan vatandaşı olan eşimle tanışıp geçen hafta perşembe günü Adana Baraj Yolu Rüya müzikalinde evlenmiş bulunduk çok şükür mutluyuz Rabbim herkese mutlu etsin şu sıralar devletsel işlemlerimiz var sonrasında Eşimin abisi olan kişinin yanında Norveç'e hemen sonrasında Allah izin verirse hayatımızı kurmak adına Fransa a yerleşeceğiz ŞUAN 3 AY KADAR ADANADAYIZ ve SONRASINDA Türkiye enflasyonuna eşimin ağzı ile pappai yapacağız :) 😀 ALLAHA EMANET OLUNUZ.. Hiçbir şey imkansız değildir Çok şükür Elhamdülillah biz başardık bunu Rabbim başaracak olan arkadaşlarımıza yardım etsin ne olursa olsun doğruluk Gerçekçilik önemlidir biz bunun için başardık sohbet platformlarını da bıraktık ara sıra buraya gelip gitmek adına eşimden de izin aldım yani her kimde ne derse desin mutluluk bambaşka bir şey Allah herkesi mutlu etsin inşallah ( BURDAN TANIŞTIK BURDAN EVLENDİK ) şimdi sıra geldi boyuna çocuklarımıza ALLAHIN İZNİ İLE 😀 ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR HER CİFTE BAŞARILAR DİLERİZ 😜