IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 12 Ocak 2024, 11:29   #1
Standart “Benim iki tane evladım var” Tayfun’u görmezden gelmeye devam ediyor

Şarkıcı Emrah'ın yıllardır görüşmediği oğlu Tayfun Erdoğan, bir süredir aşk yaşadığı Eda İrap ile evlenmişti. Düğün törenine gitmeyen Emrah Erdoğan'ın oğlunun yanında olmaması ve sosyal medyadan konuya ilişkin herhangi bir paylaşımda bulunmaması dikkatlerden kaçmamıştı. 2014 yılında nikah masasına oturan şarkıcı Emrah ve Sibel Kirer, evliliklerini iki çocuklarıyla taçlandırmıştı. 2014'te oğulları Elyesa, 2017'de de kızları Eleysa'yı kucaklarına alan çift, çocuklarını gözlerden uzak büyütmeyi tercih ettiler. Büyük oğlu Tayfun Erdoğan ile yılardır görüşmeyen Emrah, çocukları Elyesa ve Eleysa'ya olan sevgisini ise sık sık dile getiriyor. Ünlü şarkıcı, son olarak görüntülendiği AVM'de Eleysa ve Elyesa hakkında "Onların üzerine titriyorum" dedi

Büyük oğlu Tayfun Erdoğan ile yılardır görüşmeyen ve tüm çabalarını görmezden gelen Emrah, çocukları Elyesa ve Eleysa'ya olan sevgisini ise sık sık dile getiriyor. Ünlü şarkıcı, "2024'te aşk beklentiniz var mı?" sorusuna "Benim iki tane evladım var Elyesa ve Eleysa. Onlar benim her şeyim. Hayatımın anlamları. Oğlum, kızım en güzel aşklarım onlar" yanıtını verdi

KABULLENMEK ZORUNDA KALMIŞTI

Emrah'ın nikah dışı evlilik sonucunda dünyaya gelen oğlu Tayfun Erdoğan'ı kabul etmesi çok uzun sürmüştü. Ünlü şarkıcı, 1991'de doğan Tayfun'u yedi yaşında yapılan DNA testi sonucunun uyumlu çıkması sonucu kabullenmek zorunda kalmıştı

GÖRÜŞMEYİ KABUL ETMİYOR
“Benim iki tane evladım var” Tayfun’u görmezden gelmeye devam ediyor
Tayfun, senelerce kendini babasına kabullendirmeye çalışmıştı. Emrah ise oğluna Bursa'da bir ev vererek, mirastan hiçbir hak iddia etmeyeceğine dair belge imzalatmıştı.

Babasının tüm haklardan feragat ettiğine dair belge imzalatarak bağlarını kopardığı Tayfun, bir süre Emrah'la görüşmeye çalışmış, fakat her defasında reddedilmişti

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒!
“Benim iki tane evladım var” Tayfun’u görmezden gelmeye devam ediyor

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)