![]() |
| yazan Burçinn 05 Ocak 2024, 19:55
Şimdi bırakıp gitsem bu cihanı, Bir hiç olsam her biriniz için. Hatırlamasam, hatırlanmazsam, Bir resmimi bile bırakmasam geride.. Hanginiz bir damla gözyaşı döker ki? Farkındayım, umurunda bile olmayacak kimsenin, Belki yokluğumu bile farketmeyeceksiniz.. Ölene dek yüzümü de görmeyeceksiniz. Unutamayan bir ben kalacağım... Hiç kopmadım ki geçmişimden, hatırlarda kalmaz mı? Anımsasam eskilerimizi, yakın günlerimizi Mazi kokan duygularım, sarıyorken bedenimi, Ardı gelmeyecek sükûnet bedeninizi sarmaz mı? İnsan; özüyle, vicdanıyla insan olur. Süslemiyorum ya yalanları, hor görünüz, acıtmıyor Bir acı gerçek söylüyorum, biriniz bile kabullenmiyor İnsan süslü cümlelerle değil, kalbin güzelliğiyle DOST olur.. Yük edemediğim doğrularımın cezasını çekiyorum.. Hak mı? Aynalar da iyi göstersin hepinizi, kâr mı? Sence iliklerimi ürperten kış mı? Baran mı? Yine de eziyet edip suçu kendimde arıyorum.. Yalnızlığın kıyısnda kaldığım günler, düşünme fırsatım oldu, İnsanların zoru gerçeklere mi, bana mı? Bir de aramızdaki farklara bakıyorum, Suçum pembe gözlüklerle bakmamak mı? ... 👍 4
__________________ yildizlar da neymis gozlerin varken? |
| Görüntüleme 108
Yorumlar 6
|
| | #2 |
| Emeğinize sağlık 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Yük edemediğim doğrularımın cezasını çekiyorum.. Hak mı? Aynalar da iyi göstersin hepinizi, kâr mı? Sence iliklerimi ürperten kış mı? Baran mı? Yine de eziyet edip suçu kendimde arıyorum.. kalemin kavi olsun yürek sesin hiç susmasın canım 👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #4 |
| Tşk sağolunuz. Okuduğunuz için teşekkür ederim. 👍 1
________________ yildizlar da neymis gozlerin varken? | |
| |
| | #5 |
| Kaleminize sağlık 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #6 |
| Keyifle okudum emeğine sağlık 👍 1
________________ | |
| |
| | #7 |
| ne iz birakirsan birak bi nevi unutuLuyor insan zaman zaman akLimiza geLse biLe kendi hayatimizLa bogusmaktan deger verdikLerimizi dahi an oLuyor unuta biLiyoruz ... aci ama gercek yüregine sagLik 👍 1
________________ 🐞🍀 hiçbir şey için geç değil ve ..... geç değil bir şey için hiçbir şey 🐞🍀 | |
| |
| Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| |