![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Dilan Polat'ın son olarak eşi Engin Polat'a telefonda "İntihar etmek istiyorum" dediği öne sürülmüştü. Son olarak Polatların mali müşavirleri Zümrüt Yerebakan'ın emniyetteki ifadesinde vurgunun 1 Milyar TL üzerinde olduğu ortaya çıkmıştı. Soruşturmada her geçen gün derinleşirken gün yüzüne çıkan yeni bilgiler ise Polat çiftini alacakları ceza konusunda endişelendirmeye devam ediyor. Lüks yaşantılarından sonra cezaevi şartlarına uyum sağlamakta zorluk çeken Polat çifti arasında son olarak gerçekleşen telefon görüşmesi avukatlarını harekete geçirmişti. İddialara göre Dilan Polat, görüşmede psikolojisinin bozulduğunu anlatarak "İntihar etmek istiyorum" dedi. Bunun üzerine ise avukatlar cezaevine gitti. Cezaevi yönetimi ise 'intihar' telefonu sonrası önlemleri arttırdı. İşte detaylar ![]() Dilan Polat'ın psikolojisi fena bozuldu... Kara para aklama, vergi kaçırma suçlarının da aralarında bulunduğu 4 ayrı suçtan tutuklu yargılanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın son olarak eşi Engin Polat'a telefonda "İntihar etmek istiyorum" dediği öne sürülmüştü Polat çifti arasında son olarak gerçekleşen telefon görüşmesi avukatlarını harekete geçirmişti. Avukatlar cezaevine gitti. Cezaevi yönetimi ise 'intihar' telefonu sonrası önlemleri arttırdı Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 2
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #2 |
| Bu kadının hücreye kapatılıp telefon hakkı vs elinden alınmalı. Kocasının ve diğerlerinin de aynı şekilde. Sonra kaprislerini gözden geçirmesi için uzun bir süre verilmeli hücrede. | |
| |
| | #3 |
| Bir şekilde yine çıkacaklarını düşündüm ben
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #4 |
| Sonuç ne olursa olsun ne yapmış olursa olsun bir anne ve kadındır gerçekten çok üzülüyorum Kimse mükemmel değildir keşke herkesin yaptıkları böyle gün yüzüne çıksaydı ama maalesef ki hayat ve şartlar burada eşit değildir
________________ Hep mutlu yaşanmaz zaten. Öyle yaşama da. Ama ağlayarak geldiğin bir dünyadan, gülümseyerek ayrılabildiğin bir hikayen olsun. Bir gün aşağıdan bakacak herkes çiçeklere..^^ | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |