Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Kasım 2023, 12:51   #1
izz
izz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart SON DAKİKA: Dilan Polat'ın "İntihar" telefonu harekete geçirdi!

Dilan Polat'ın son olarak eşi Engin Polat'a telefonda "İntihar etmek istiyorum" dediği öne sürülmüştü. Son olarak Polatların mali müşavirleri Zümrüt Yerebakan'ın emniyetteki ifadesinde vurgunun 1 Milyar TL üzerinde olduğu ortaya çıkmıştı.

Soruşturmada her geçen gün derinleşirken gün yüzüne çıkan yeni bilgiler ise Polat çiftini alacakları ceza konusunda
endişelendirmeye devam ediyor. Lüks yaşantılarından sonra cezaevi şartlarına uyum sağlamakta zorluk çeken Polat çifti arasında son olarak gerçekleşen telefon görüşmesi avukatlarını harekete geçirmişti. İddialara göre Dilan Polat, görüşmede psikolojisinin bozulduğunu anlatarak "İntihar etmek istiyorum" dedi. Bunun üzerine ise avukatlar cezaevine gitti. Cezaevi yönetimi ise 'intihar' telefonu sonrası önlemleri arttırdı. İşte detaylar

Dilan Polat'ın psikolojisi fena bozuldu... Kara para aklama, vergi kaçırma suçlarının da aralarında bulunduğu 4 ayrı suçtan tutuklu yargılanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın son olarak eşi Engin Polat'a telefonda "İntihar etmek istiyorum" dediği öne sürülmüştü

Polat çifti arasında son olarak gerçekleşen telefon görüşmesi avukatlarını harekete geçirmişti. Avukatlar cezaevine gitti. Cezaevi yönetimi ise 'intihar' telefonu sonrası önlemleri arttırdı

Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒!