![]() |
| | #1 |
| Merhaba arkadaşlar.. Bugün bir cümle okudum ve cümle şöyleydi.. "Evli birinin buraya takılmasına sıcak bakmıyorum.." Sizlere soruyorum sizler için ne kadar doğru bu ? Ben düşüncemi paylaşayım sizlere.. Şöyleki aa bu evli bunun burda ne isi var diye söyleyenler bile oluyor peki evli olanlarin sohbet etmek kafasını dagitmak derdini sıkıntısını paylaşmak eğlenmek hakki değil mi ? Tabiki de hakkı bunları yapmak insanların kafa dağıtabilmesi lazım birine gelip burda derdini anlatsa o ona yeter eğlense yeter hee tabiki bunlari bir cizgi de yapmasi gerekli şöyle ki sohbet için insn kendine bir çizgi belirlemesi gerekiyor ve bu çizginin dışına çıkmaması gerekiyor ben bekarim ve bunu bekar olduğum halde yaparım üslup davraniş biçimi insanlara yakınlık uzaklık hepsi önemlidir bu sohbette.. diceksiniz ki karşı taraf evet karşı taraf size farkli gelebilir bunu durdurmakta yine sizin elinizde... Bu çizgiye NEFİS diyoruz.. Kim buna dikkat edebiliyor ki belkide kimse belki beni yargılayacaksınız ama nefsi ne hakim olduqun sürece sohbetini yapabilirsin. Evet ona bakarsan kurani kerimde tabikidr kadin ve erkek biribirine namahrem dir evet buna bakarsak bayanlar erkeklerle erkeklerde bayanlarla sohbet etmemelidir ama bunu hangimiz yapabiliyoruz hic birimiz dimi ... bunu yapamiyoruz ama bu çizgiyi kontrol altinda tutabilmekte bizim elimizde bence.. Evet evli biri sohbet edebilir ama karşındaki kisi önemli bunu zaten anlayabilirsiniz az çok nefis cok farkli birseydir ucu cok açıktır.. Bu konuya nasıl geldi sohbet durumu düşünceler buyrun okuyalım.. • (+BaYMaWi) Ebru sana bir soru • (+BaYMaWi) Evlisin esini bayanlarla chat sohbet ederken yakaladin tepkin n olurdu • (&EbruLy`Away) Simdi buna cevap verim ole gidim barii • (+OduN) Disarda evli bekar demiolar bakiolar sanal dami olay bu yani • (+SoNFaSIL) Odun helal kim tutar seni • (+OduN) Zihniyet yanlis • (&EbruLy`Away) Bir bay veya bir bayan konusmasini sohbet etmesini ve ozellikle çizgilerini belirttikleri surece bence bir mahsuru yok bunun he karsi taraf diceksin onuda bay veya bayan evli olan tarafin durdurmasi gerekiyor dedigim gibi bir cizgi vardir ve bu cizgiyi aşmadan sohbet etmek gerekiyor • (&EbruLy`Away) Sanalda konusmasini gectim gunumuzde realde sanki bay veya bayan evli taraflar disarda sohbet etmiyormu veya is yerlerinde veya baska bir ortamlarda illaki ediliyor bunu sanal diye ayrim yapip sanali kotulemek olmaz valla sanalda bir cok evli arkadasim abim ablam oldu ki hepsnin de cizgisi bellidir cizgiyi aşmazlar Ve İnsanların bakış açısı illaki önemli lakin denildiği gibi sohbet chat odalarında kendini duruşunu bildikten sonra evli bekar ayırdımı yapmadan sohbet edebilirsin. Evlide olsan evlisin konusamayız bekarsın konusuruz diye düşünmeden bence diyalog kurup katılabilirsin önce bu tabuyu bir yıkmak lazım.. Saygılarımla.. AreS 👍 3 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |