Konu: Ya sizce?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Nisan 2020, 19:44   #2
Loverman
Loverman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

benim gayet normal karşıladığım olaydır. nedenini söyleyeyim.

aslında ben bu durumu kadın, erkek diye ayırmak istemiyorum. evli insan demek daha doğru olacak sanırım.
insanlar birbirini görür, birbirleriyle konuşur, birbirlerini beğenir, birbirlerinden hoşlanır, birbirlerine aşık olur ve evlenir. buraya kadar her şey normal. bu evlenene kadar olan evre normal bi insanın en mutlu olduğu evredir.

mutluluk, heyecan, ego doyurma, trip atma hatta ve hatta kavga etme bile bu zamanlarda çok güzeldir. evlilik sonrası maksimum 2 sene bu aynen devam eder. sadece yüzde 1 lik bir kesim ömür boyu biribirine aşık, birbirini aldatmadan yaşar. aldatmasa bile o aşk o heyecan biter. yemeyelim birbirimizi.

işte o heyecan bitince, insan evlilik öncesi zamanını özler. yine o heyecanı yaşamak ister. tekrar bacaklarının titremesini, yeniden egosunun beslenmesini ister. bunu gerçek hayatta yapmak istemeyen insanlar da sanaldan yapar. iltifat edilmesi hoşuna gider. hala beğeniliyorum, sanırım hala giderim var diye düşünür.

yazar ve çaylak arkadaşlar android değiliz insanız. duygularımız, hislerimiz ve isteklerimiz var. karşı tarafı üzse de maalesef var.

bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti.