![]() |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, geçtiğimiz aylarda eş cinsel olduğunu açıklaması nedeniyle tartışmalara neden olmuştu. Milli sporcumuz Ebrar Karakurt'un sosyal medyada yöneliminden dolayı linçlenmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizin cinsel yönelimler hakkındaki görüşleriniz nedir? 👍 5
________________ | |
| |
| | #2 |
| Çocuklara tecavüz edenlere ses çıkartmazlar. Küçücük kız çocuklarını dini tarikatlara gelin adı altında kurban verenlere ses çıkartmazlar. Ama söz konusu başarılarıyla konuşulması gereken biriyse hemen karalamaya çalışırlar. Kimene özel hayatından cinsel eğiliminden hiç kimseyi ilgilendirmez. Başarılarını bizi nasıl gururlandırdığını konuşsunlar bir zahmet. 👍 10
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
👍 2
________________ Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez. | ||
| |
| | #4 |
| @Malefiz Agzina SaqLik Hatun👏👏👏👏 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Kimseyi ilgilendiren bir konu değil. Çıkıp bunu herkese duyurursa herkese burnunu sokma hakkı vermiş oluyor malesef. Toplum olarak açılan konuda konuşmayı severiz. bu konu açılmasa burada da onun yaptığı hakkında konuşulmazdı pek diye düşünüyorum. Ebrarın da o konuda konuşanlarında adım atanlarında vardır bir hesapları diye düşünüyorum
________________ ![]() | |
| |
| | #6 |
| Hormonal bozukluklar yaşayan bir kız.. Bunun için tedavi olmalı diye düşünüyorum.. Benim için çok önem arz etmediği için derinlemesine bir yorum yapmayacağım.. Yolu bahtı açık olsun.
________________ ![]() | |
| |
| | #7 |
| Kur'an'da kesin bir dille lanetlenmis bir yaşam tarzını normalleştirerek isde Türk kadını Bu imajı yaratarak lanse ediliyor ise tepkide alacaktır. eşcinsel ilişkilerini milletin gözünün içine sokuyorsa, sosyal medyadan kadın sevgilileriyle ilişkilerini paylarak yorumlar yapıyorsa bu tepkileri de alacak. Madem Şeytan olduysan Taslanmayida göze alacaksın Buna saygı duymak benim dinime örf adet Mezhebime yakışmıyor Midem Almıyor. 👍 2
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #8 |
| Konu beni sahsan alakadar etmiyor. Kimin cinsyet farklılığı da umrumda değil, herkesin kendi yaşantısı.. gereksiz gündem yaratmak için sosyal medya da konuşuluyor.. | |
| |
| | #9 |
| Kurumlar ve kuruluşlar, sendikalar ve meslek odaları, dernekler ve vakıflar büyük oranda kendi amaçlarına hizmet edecek, edilmesini sağlayacak kişilerin eline değil, belirli çıkar gruplarına hizmet edecek olanlara bırakılmış durumda... Kutsal kitaplarda üzerinde durulan eş cinsellik mefhumunda, artık dünya üzerindeki varoluş şekli bakımından bütün derdi akşam kiminle düşüp kalkacağı olan/olmuş kimselerden söz edilmekte. Hatta öyle ki, bu insanlar cinsel birliktelikte bulunmak, istediklerini elde etmek için size z********* gibi yapışıyorlar. Bu denli cinsellikle kafayı bozmuş, arzularının kölesi olmuş bir insanın ya da toplumun eleştirilmesi/lanetlenmesi bakımından eş cinsel olup olmamasının bir önemi yoktur. Çünkü, karşı cinsi arzulayan bir cinsellik biçimi de semavi din tanrısının nazarında bu şekliyle lanetlenir. Bazı insanlar nasıl ki karşı cinse ilgi duyuyorsa, bazılar da hem cinsine ilgi duyuyor. Bunu doğrudan empati yaparak anlayamazsınız, ters empati yapmanız gerekir. Yani siz kadınlara ilgi duyan bir erkekseniz, erkeklere ilgi duymayı düşündüğünüzde bu size hayli itici gelir. İşte hemcinsine ilgi duyan bir erkek de kadınlara ilgi duyduğunu düşündüğünde aynı şeyi yaşıyor ve hissediyor. Ben şimdi desem ki, ben erkeğim ve erkeklere ilgi duyuyorum; Bu yönümle topluma ne bakımdan bir zararım dokunabilir ki? Yahut hangi ahlâki norm üzerinde bir gediğe sebebiyet verebilirim ki? Bir kişi de çıkıp mantıki bir açıklamasını yapamaz. 👍 2
________________ çöplük varsa, kedi de vardır | |
| |
| | #10 |
| Hadi Ozaman Hepimiz Ebrarız Diye Destek Verinde Görelim.d 👍 6
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| Kilitli |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |