| İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Kurumlar ve kuruluşlar, sendikalar ve meslek odaları, dernekler ve vakıflar büyük oranda kendi amaçlarına hizmet edecek, edilmesini sağlayacak kişilerin eline değil, belirli çıkar gruplarına hizmet edecek olanlara bırakılmış durumda...
Kutsal kitaplarda üzerinde durulan eş cinsellik mefhumunda, artık dünya üzerindeki varoluş şekli bakımından bütün derdi akşam kiminle düşüp kalkacağı olan/olmuş kimselerden söz edilmekte. Hatta öyle ki, bu insanlar cinsel birliktelikte bulunmak, istediklerini elde etmek için size z********* gibi yapışıyorlar. Bu denli cinsellikle kafayı bozmuş, arzularının kölesi olmuş bir insanın ya da toplumun eleştirilmesi/lanetlenmesi bakımından eş cinsel olup olmamasının bir önemi yoktur. Çünkü, karşı cinsi arzulayan bir cinsellik biçimi de semavi din tanrısının nazarında bu şekliyle lanetlenir.
Bazı insanlar nasıl ki karşı cinse ilgi duyuyorsa, bazılar da hem cinsine ilgi duyuyor. Bunu doğrudan empati yaparak anlayamazsınız, ters empati yapmanız gerekir. Yani siz kadınlara ilgi duyan bir erkekseniz, erkeklere ilgi duymayı düşündüğünüzde bu size hayli itici gelir. İşte hemcinsine ilgi duyan bir erkek de kadınlara ilgi duyduğunu düşündüğünde aynı şeyi yaşıyor ve hissediyor.
Ben şimdi desem ki, ben erkeğim ve erkeklere ilgi duyuyorum; Bu yönümle topluma ne bakımdan bir zararım dokunabilir ki? Yahut hangi ahlâki norm üzerinde bir gediğe sebebiyet verebilirim ki?
Bir kişi de çıkıp mantıki bir açıklamasını yapamaz.