![]() |
| | #1 |
| Kaldırım taşları sırdaşım oldu bu yalnız gecelerime Sokaklar dert ortağım Kadehler elimden tutan bir yar gibi ısıtırken İçim yanar köpürür volkan misali Bir sen eksiksin benden Bir ben eksiğim kendimden. Kimsesizim kimsesizliğim içinde Bir akşamın seherinde Bir gecenin şafağında Güneşin doğuşuna hasretim Sensiz geçen günlerimin içinde Bir sen vardın Birde senin varlığındı beni ben yapan Ben bende değilim şimdi Kendimi arıyorum, Kayıplardayım Yoklardayım... Elimi uzatırım yokluğunun bağrına Başımı yaslarım dizlerin hayali ile Dağa,taşa, Toprağın soğuk kollarında seni ararım.. Rüzgarın içinde nefesini... Yağmurlarda gözyaşını Güneşte gülüşünü.. Ben uzaklardayım Sen ıraksın bana Mesafeler bitmez Zaman geçmez bir yerdeyim. Adın geçmez Cismin geçmez. Sen neresindesin bu hayatın içinde. Ben neresindeyim. Sen zamanın anında. Ben ise gelmez geleceğindeyim. Biz birbirimize kavuşamayacak kadar uzağız Doğu ile batı gibi. İlk bahar ile son bahar gibi. Aramızda hep mesafeler Hep engeller. Sen ordasın, ben neresindeyim hayatın Bilmiyorum. Aşılmaz engeller ardındayız senle. Sen oradasın, ben neredeyim bilmiyorum... . .. ...İ.H.karaman. 👍 10 Konu EnTeR tarafından (28 Haziran 2023 Saat 13:24 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| |