IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
7Beğeni(ler)

Seçenekler Stil
Alt 23 Haziran 2022, 08:28   #1
'Koşmayın, yazıldıysa yetişirsiniz'
Aykut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Mahmut Ustaosmanoğlu hayatını kaybetti

İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu hayatını kaybetti

İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu, böbrek rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 93 yaşında hayatını kaybetti. Ustaosmanoğlu'nun cenazesi, 24 Haziran Cuma günü öğle namazına müteakip Fatih Camisi'nde düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verilecek.

Mahmut Ustaosmanoğlu hayatını kaybetti

İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu, sağlık durumunun kötüye gitmesinin ardından geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma alınmıştı.

YAŞAMINI YİTİRDİ

93 yaşındaki Mahmut Ustaosmanoğlu'nun, yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğü aktarılmıştı. Ustaosmanoğlu'nun tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Sevgili şeyhimiz Mahmut Efendi Hazretlerimiz Hakk'a yürümüş ahirete irtihal etmiştir. Cümle ümmet-i Muhammed'in başı sağ olsun." ifadeleri yer aldı. Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenazesi, 24 Haziran Cuma günü öğle namazına müteakip Fatih Camisi'nde düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verilecek.

MAHMUT USTAOSMANOĞLU KİMDİR?

Mahmut Ustaosmanoğlu 1929 yılında Trabzon'un Of ilçesinde dünyaya geldi. İsmailağa Cemaati'nin lideri olan Ustaosmanoğlu, gençliğinin ilk yıllarında civar köylerdeki hocalardan ders aldı. 16 yaşında icazet alan Ustaosmanoğlu, doğduğu Tavşanlı köyünde ders vermeye başladı. Erken yaşta, daha askerlik çağına gelmeden talebelerine icazet verdi.

1951 yılı Ramazan ayında, Sivas ili Divriği ilçesine vaiz olarak atandı. 1952 yılının sonlarında şeyhi Ahıskalı Ali Haydar Efendi ile tanıştı. Askerlik sonrası şeyhi Ahıskalı Ali Haydar Efendi, onu İsmailağa Camii'ne imam tayin etmek için davet etti.1954'te İsmailağa'da imamlığa başladı. 1996'da 65 yaşını doldurduğu için aynı camiden emekli oldu. 2010 yılında İstanbul'da düzenlenen "Uluslararası İnsanlığa Hizmet Sempozyumu"ndan sonra kendisine "İslam'a Üstün Hizmet" ödülü verildi.

''Alıntı''

ALLAH RAHMET EYLESİN
👍 4

Alt 23 Haziran 2022, 08:37   #2

kime oy vereceğiz diye soranlar, alın size oy turnusolunun kralı.

arkadaşa iyi yolculuklar

.

𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈..

Alt 23 Haziran 2022, 08:53   #3

Azrail şaka yapmıştır.

Alt 23 Haziran 2022, 09:12   #4
People who touch your heart are always with you.
MarjinaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Allah Rahmet Eylesin.

𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲.

Mahmut Ustaosmanoğlu hayatını kaybetti

Alt 23 Haziran 2022, 09:25   #5

Allah rahmet eylesin

Alt 24 Haziran 2022, 00:32   #6
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Şarlatanlardan biri eksilti. Kandırdıgı insanların , vatana yaptığı ihanetin bedelini öder inşallah

👍 1

Alt 24 Haziran 2022, 00:40   #7
Zerya
Zeytin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Siyahizm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şarlatanlardan biri eksilti. Kandırdıgı insanların , vatana yaptığı ihanetin bedelini öder inşallah
Merhaba
Cemaatlere uzak, bu tarz oluşumların içinde hiç olmamis olmayacak bir insan olarak yazıyorum yanlış anlamayın beni lütfen...

Sevmeyebilirsiniz, öğretileri size yanlış geliyor da olabilir saygı duyuyorum düşüncelerinize elbette ama ölmus bir insanın arkasından bana kalırsa naçizane fikrim olarak söylüyorum bu şekilde yazmasaniz daha şık olurdu sanki...

Sevenlerinin başı sağ olsun...

Eski bir kadınım ben,
Siyah-Beyaz fotoğrafları,
45'lik plakları özlüyorum...
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum...

Alt 24 Haziran 2022, 00:43   #8
Banlı Üye
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

allah rahmet eylemesin.

👍 1

Alt 24 Haziran 2022, 00:43   #9
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Zeytin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba
Cemaatlere uzak, bu tarz oluşumların içinde hiç olmamis olmayacak bir insan olarak yazıyorum yanlış anlamayın beni lütfen...

Sevmeyebilirsiniz, öğretileri size yanlış geliyor da olabilir saygı duyuyorum düşüncelerinize elbette ama ölmus bir insanın arkasından bana kalırsa naçizane fikrim olarak söylüyorum bu şekilde yazmasaniz daha şık olurdu sanki...

Sevenlerinin başı sağ olsun...
Bu Tarikat ve Vakıfların arkasında yahudiler ve ingilizler var onlar finanse edip yönlendiriyorlar sırf İslamiyeti toplumların önünde kötülemek için. Bunun başka bir benzerini Amerikada ikiz kulelerde yaptırdılar ordada bir islam ( terörünü ) dünya kamoyunu inandırmak içindi. Bunlar hep ayak hepsi birer oyun. Suriyede Işıd diye bir terör örgütü çıktı hiç fark ettiniz mi olayları yapanların hep başları kapalıydı peki neden? O kişiler Hıristiyan ülkelerinde gayet iyi yetiştirilmiş yani terör anlamında ( birer Hıristiyandırlar ) bakın şimdi sesleri çıkıyor mu? Çıkmaz neden çünkü Amerika onları şimdilik kış uykusuna yatırdı ihtiyacı olduğunda hemen faaliyetteler.

Biz Hz Muhammed S.A.V ümmetiyiz teröristlere rahmet dilemem..

Alt 24 Haziran 2022, 00:47   #10
Zerya
Zeytin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Siyahizm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu Tarikat ve Vakıfların arkasında yahudiler ve ingilizler var onlar finanse edip yönlendiriyorlar sırf İslamiyeti toplumların önünde kötülemek için. Bunun başka bir benzerini Amerikada ikiz kulelerde yaptırdılar ordada bir islam ( terörünü ) dünya kamoyunu inandırmak içindi. Bunlar hep ayak hepsi birer oyun. Suriyede Işıd diye bir terör örgütü çıktı hiç fark ettiniz mi olayları yapanların hep başları kapalıydı peki neden? O kişiler Hıristiyan ülkelerinde gayet iyi yetiştirilmiş yani terör anlamında ( birer Hıristiyandırlar ) bakın şimdi sesleri çıkıyor mu? Çıkmaz neden çünkü Amerika onları şimdilik kış uykusuna yatırdı ihtiyacı olduğunda hemen faaliyetteler.

Biz Hz Muhammed S.A.V ümmetiyiz teröristlere rahmet dilemem..
Ben olaya vefat etmiş ve sevenleri olan biri olarak baktım. Niyet okuyamam, niyetleri de bana kalırsa sadece Allah bilir. Rahmet okuyun demedim zaten. Ölüye ve ölüme saygıdan dolayı insani bir dusunce belirttim, kusura bakmayın lütfen.
İyi geceler dilerim.

👍 1

Eski bir kadınım ben,
Siyah-Beyaz fotoğrafları,
45'lik plakları özlüyorum...
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)