Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Haziran 2022, 00:43   #9
Siyahizm
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Zeytin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba
Cemaatlere uzak, bu tarz oluşumların içinde hiç olmamis olmayacak bir insan olarak yazıyorum yanlış anlamayın beni lütfen...

Sevmeyebilirsiniz, öğretileri size yanlış geliyor da olabilir saygı duyuyorum düşüncelerinize elbette ama ölmus bir insanın arkasından bana kalırsa naçizane fikrim olarak söylüyorum bu şekilde yazmasaniz daha şık olurdu sanki...

Sevenlerinin başı sağ olsun...
Bu Tarikat ve Vakıfların arkasında yahudiler ve ingilizler var onlar finanse edip yönlendiriyorlar sırf İslamiyeti toplumların önünde kötülemek için. Bunun başka bir benzerini Amerikada ikiz kulelerde yaptırdılar ordada bir islam ( terörünü ) dünya kamoyunu inandırmak içindi. Bunlar hep ayak hepsi birer oyun. Suriyede Işıd diye bir terör örgütü çıktı hiç fark ettiniz mi olayları yapanların hep başları kapalıydı peki neden? O kişiler Hıristiyan ülkelerinde gayet iyi yetiştirilmiş yani terör anlamında ( birer Hıristiyandırlar ) bakın şimdi sesleri çıkıyor mu? Çıkmaz neden çünkü Amerika onları şimdilik kış uykusuna yatırdı ihtiyacı olduğunda hemen faaliyetteler.

Biz Hz Muhammed S.A.V ümmetiyiz teröristlere rahmet dilemem..