![]() |
| | #1 |
| Alkollü içecekler ve sigara ürünlerinde Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) oranında artış yaşandı. Alkollü içeceklerde ÖTV artış oranı yüzde 25 olurken, sigarada ÖTV artış oranı yüzde 10 oldu. ![]() Bir litre rakıda ÖTV tutarı 481,98 liradan 602,48 liraya yükseltildi. 1 litre rakının vergisi 64 lira artarken, 70'lik rakıda vergi artışı 45 lira oldu. Sigarada 0.71 lira olan asgari maktu vergi tutarı 0.79 lira oldu. 1 paket sigaradan alınan ÖTV 1.69 lira arttı. ![]() Mynet 👍 2
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #2 |
| Gelsin Gelsin Bol bol. | |
| |
| | #3 |
| Adamlar gider ayak nereden vursam voleyi derdinde .^^ 👍 2 | |
| |
| | #4 |
| Yine sabaha zam ile uyandım. Şaşırdım mı? Tabii ki hayır 👍 1
________________ . | |
| |
| | #5 |
| Sakin kalmak istiyor insan..
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #6 |
| Bi zevkimiz vardı onunda cılkını çıkardınız ya
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #7 |
| almanya bizi kıskanüyürrrr
________________ sen misin seni sevdiğim o kavga, sen o kavganın güzelliği misin yoksa... | |
| |
| | #8 |
| Gider ayak tencerenin dibini sıyırmaya yemin etmişler. Ne de olsa tepki veren yok. İktidar yerine muhalefete saldıran bir muhalif kafa var. Ee onlarda haklı. Bastıkça basıyorlar :))). | |
| |
| | #9 |
| Yapacak birşey yok.Rakıyı seviyorum.
________________ Geç kalınmış gibi değilde,artık gerek kalmamış gibi.. | |
| |
| | #10 |
| Temmuz ayı sonunda yada ağustos başlarında en ucuz sigara 35 TL olacak.. Not alın..
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |