IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
6Beğeni(ler)
  • 3 Gönderen Lews Therin
  • 1 Gönderen BLueMooN
  • 2 Gönderen Allecra

Seçenekler Stil
Alt 11 Mart 2020, 09:33   #1
Tel'aran'rhiod
Lews Therin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Corona virüsünden sonra bu sabah İstanbul!

Türkiye'de ilk corona virüsünün görülmesi üzerine vatandaşlar teyyakkuza geçti. Sabah saatlerinde işe gitmek isteyen İstanbullu vatandaşlar da, önlemlerini alarak evden dışarı çıktı. Vatandaşların maske takıp el dezenfektanı kullandığı görüldü.

Corona virüsünden sonra bu sabah İstanbul!

Türkiye’de ilk corona virüsü vakasının tespit edilmesinin ardından Türkiye’nin en kalabalık şehri İstanbul’da bu sabah toplu ulaşımda vatandaşların maskeli önlem aldığı görüldü.

Doksan gün önce Çin’in Wuhan Kentinde ortaya çıkan ve küresel bir şekilde dünyaya yayılan corona virüsü salgını Türkiye’de de kendini gösterdi.

HANGİ KENTTE BELLİ DEĞİL

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettiin Koca, gece saatlerinde Türkiye’ye Avrupa üzerinden gelen erkek bir şahsın, tahlil sonuçlarının pozitif çıktığını basın açıklaması ile duyurmuş ama enfekte hastanın hangi kentte olduğunu söylememişti.

Bunun üzerine İstanbullu vatandaşlar sabah saatlerinde işlerine gitmek için evlerinden çıkarken maske taktıkları ve toplu taşıma araçlarında da kullandıkları görüldü.

VATANDAŞ KONUŞTU

Altunizade metrobüs durağında Enes Tuncer, “Tedbirimi önceden alıyorum. Metrobüse bineceğim. Okulların tatil olmasını istiyorum” dedi.

Gökhan Kılıçaslan ise, “Ciddi bir salgın var dünya çapında. Herkesin gerekli önlemi almasını istiyorum. Toplu ulaşımı kullanacağım. Herkesin önlemini almasını istiyorum” diye konuştu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
👍 3

Alt 11 Mart 2020, 09:44   #2
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bireysel anlamda eğer işi ciddiye almazsak devlet ne tür tedbir alırsa alsın hastalık yayılır.

Alt 11 Mart 2020, 09:46   #3
~ Kekkei Genkai ~
L_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bu maske virüsü engellemiyor ki virus olan birinin takması lazım yayılmayı engeliyor sanki . Zaten maske de olsa nefes alıyoruz virüs her yerden geçer anlamadım gitti . Beni aydınlatırmısnız @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım

Sayonaraaa..

Alt 11 Mart 2020, 09:54   #4
Euzu billahi mineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim
BLueMooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Demek oluyor ki @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] avrupaya tatile gidemeyecek :);haha

👍 1

"Vatan ne Türkiyedir Türklere, ne Türkistan Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan"
"Made in Turan"

Alt 11 Mart 2020, 09:55   #5
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
L_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu maske virüsü engellemiyor ki virus olan birinin takması lazım yayılmayı engeliyor sanki . Zaten maske de olsa nefes alıyoruz virüs her yerden geçer anlamadım gitti . Beni aydınlatırmısnız @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım

kalabalık ortamlardan kaçınmak gerekiyor.
sürekli eller yıkanmalı ve yüze getirilmemeli.
toplu taşımalardan kaçınmalı

;dayi

Alıntı:
BLueMooN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Demek oluyor ki @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] avrupaya tatile gidemeyecek :);haha
Dün babam buna benzer bir şey dedi yaklaşık 2 aydır evde tatil muhabbeti geçmiyor farkında mısın dedi bana ;haha

Çok dertliyim arkadaşlar ;uzl

👍 2

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)