Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Mart 2020, 09:33   #1
Lews Therin
Tel'aran'rhiod
Lews Therin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Corona virüsünden sonra bu sabah İstanbul!

Türkiye'de ilk corona virüsünün görülmesi üzerine vatandaşlar teyyakkuza geçti. Sabah saatlerinde işe gitmek isteyen İstanbullu vatandaşlar da, önlemlerini alarak evden dışarı çıktı. Vatandaşların maske takıp el dezenfektanı kullandığı görüldü.


Türkiye’de ilk corona virüsü vakasının tespit edilmesinin ardından Türkiye’nin en kalabalık şehri İstanbul’da bu sabah toplu ulaşımda vatandaşların maskeli önlem aldığı görüldü.

Doksan gün önce Çin’in Wuhan Kentinde ortaya çıkan ve küresel bir şekilde dünyaya yayılan corona virüsü salgını Türkiye’de de kendini gösterdi.



HANGİ KENTTE BELLİ DEĞİL


Sağlık Bakanı Dr. Fahrettiin Koca, gece saatlerinde Türkiye’ye Avrupa üzerinden gelen erkek bir şahsın, tahlil sonuçlarının pozitif çıktığını basın açıklaması ile duyurmuş ama enfekte hastanın hangi kentte olduğunu söylememişti.

Bunun üzerine İstanbullu vatandaşlar sabah saatlerinde işlerine gitmek için evlerinden çıkarken maske taktıkları ve toplu taşıma araçlarında da kullandıkları görüldü.


VATANDAŞ KONUŞTU

Altunizade metrobüs durağında Enes Tuncer, “Tedbirimi önceden alıyorum. Metrobüse bineceğim. Okulların tatil olmasını istiyorum” dedi.

Gökhan Kılıçaslan ise, “Ciddi bir salgın var dünya çapında. Herkesin gerekli önlemi almasını istiyorum. Toplu ulaşımı kullanacağım. Herkesin önlemini almasını istiyorum” diye konuştu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]