IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Arama Motorları Haberleri Arama motorları hakkındaki tüm yenilik ve gelişmelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Ocak 2023, 01:13   #1
Standart Google’ın yeni özelliği: ikinci el arabalar listelenecek!

Google’ın yeni özelliği: ikinci el arabalar listelenecek!

Geçtiğimiz aylarda Google’ın kullanıcı deneyimi açısından en alakalı ve kullanışlı bilgileri öne çıkaracağı hakkında söylentiler çıktı. Arama motoru, bunu yapabilmek için panelini yeniden tasarlarken, şimdi ise yeni bir güncelleme yapıldığı bildiriliyor. Öyle ki Google, ikinci el otomobiller için ayrı bir sekme hazırlıyor. İşte detaylar…

Google arabalar için yeni bir sekme oluşturacak!
SearchLab tarafından paylaşılan bilgiye göre Google, yeni bir güncelleme test ediyor. İlk olarak ABD’de kullanıma sunulacak olan güncelleme, kullanıcıların Google Araması’ndan çıkmadan yakın civarda satışa sunulan arabaları görmesine imkan sağlayacak. Google’da işletme profiline sahip bayiler, Araç Kimlik Numarası‘na sahip bütün taşıtları bu listelemeye ekleyebilecek.

Google’ın yeni özelliği: ikinci el arabalar listelenecek!

Bu listelerde kamyonet, karavan, motosiklet gibi araçlar bulunuyor. Yani bu güncellemeyle birlikte Google üzerinden ikinci el otomobil arattığınızda karşınıza yakındaki bayilerin satışa sunduğu otomobiller listelenecek. Seçtiğiniz otomobilin ise özellikleri ve kullanım durumları ”Satılık” kısmının altında görebileceksiniz. Bu sayede ikinci el otomobil alırken Google’ın listelediği araçlardan yararlanabilirsiniz.



Google, arabalar güncellemesiyle birlikte kullanıcıların diğer sitelere girmek yerine kendi arama motoru dışına çıkmasını azaltmayı hedefliyor gibi gözüküyor. Yine de teknoloji devi, bulduğunuz araba hakkında daha detaylı bilgi alabilmeniz için sizi satış yapan bayiinin internet sitesine yönlendirecek. Bu güncelleme ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde uygulamaya geçecek ve henüz ülkemizde kullanılabilecek mi belli değil.

Geçtiğimiz günlerde ise Google, gizli sekme kullananlar için yeni bir özelliği devreye soktu. Google Chrome uygulamasını kullananlar için gizli sekmeye erişim parmak izini zorunlu kılma güncellemesi geldi. Gizliliği konusunda endişe duyan kullanıcılar için güvenlik problemi bu şekilde ortadan kalkmış oldu.


Alıntı:
ALINTI
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:31.