IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 25 Şubat 2020, 10:12   #1
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart iPhone 12, Wi-Fi konusunda bir ilk olacak!

Apple’ın Eylül ayında piyasaya süreceği iPhone 12 serisi için önümüzde uzun bir zaman olsa da, son dönemde çok daha fazla sızıntı ortaya çıkmaya başladı. Bu konuda son rapor Japonya merkezli Macotakara tarafından paylaşıldı.

Yeni iPhone’ların oldukça kısa bir menzile sahip olan, ancak çok yüksek hızlara çıkabilen 802.11ay standardını destekleyeceği iddia ediliyor. Henüz geliştirme aşamasında olan bu standardın 2020 sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

iPhone 12, AirDrop için IEEE 802.11ay desteği ile gelebilir!
Veri aktarımı için 60 GHz spektrumunun kullanıldığı bu Wi-Fi standardının Bluetooth’a benzer şekilde çalıştığı, ancak belirgin şekilde daha yüksek veri aktarım hızları sunduğu açıklandı. Bu ne işimize yarayacak? diye düşünenlere çok daha gelişmiş ve hızlı bir AirDrop dememiz yeterli olacaktır.

iPhone 12, Wi-Fi konusunda bir ilk olacak!

Bu teknoloji sayesinde AirDrop çok daha yüksek hızlarda dosya aktarımı gerçekleştirebilir. Ancak, henüz bu teknoloji geliştirme aşamasında olduğu için cihazların çıkışına yetişip yetişmeyeceği bilinmezliğini koruyor.

Son raporlara göre Apple, 2020 yılında 100 milyon iPhone 12 sevkiyatı yapmayı planlıyor. 3D ToF sensörü ile güçlendirilen kamera, 6 GB’a kadar RAM ve 120 Hz ProMotion ekranlara sahip olan iPhone 12 Pro serisi sınırları zorlayacak.

Daha önce belirttiğimiz gibi cihazın kenarları iPhone 4 modelini andıracak. 5G konusunda Pro modellerinin hem mmWave hem de Sub-6 desteğine sahip olacağı belirtiliyor. iPhone 12 ise sadece sub-6GHz 5G desteği sunacak. Bu arada çift arka kamerayı koruyan telefonun, 4 GB RAM‘e sahip olması bekleniyor.

Shiftdelete
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:55.