IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Şubat 2020, 04:53   #1
Mutena
Ruyanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Apple Watch, İsviçrelileri solladı!

Apple Watch, İsviçrelileri solladı!

Akıllı saat denince akla ilk gelen isimlerden olan Apple Watch başarısını tazeledi. Yeni yayınlanan Strategy Analytics satış tahminine göre, Apple 2019’da tüm İsviçre saat endüstrisini büyük bir farkla geride bıraktı. Akıllı saat pazarının geleceğini de bir noktada gösteren raporun detaylarına bir bakalım.


Apple Watch akıllı saat pazarını domine ediyor
Apple halihazırda akıllı saat birim satışlarını açıklamıyor olsa da Strategy Analytics şirketi topladığı veriler ile gerçeğe yakın tahminler yapabiliyor. Bu noktada, Apple Watch, tüm İsviçre saat markaları içinde 21 milyon satış ile karşılaştırıldığında, 2019 yılında dünya çapında 31 milyon adet akıllı saat sattı. Bu da Swatch gibi global İsviçre markalarının akıllı saat karşısında kaybettiğini işaret ediyor.

Strategy Analytics Genel Müdürü Neil Mawston söz konusu rakamlar için, gençler arasında oldukça popüler olan akıllı saat akımının, orta yaş ve üstüne gelindiğinde durumun değiştiğini, hala analog kol saatlerini tercih eden kemik bir kitlenin olduğunun da unutulmaması gerektiğini söylüyor.

Akıllı saat pazarının her fiyattan saate ev sahipliği yapması, cihazlara olan ilginin artmasına neden oldu. Biraz daha premium bir deneyim isteyen kullanıcıların elinin gittiği Apple Watch ise her geçen gün sunduğu kayış çeşitleri ve eklenen yeni özelliklerle birçok kişiyi etkiliyor. Özellikle sağlık takipçisi olarak vazgeçilmez hale gelen akıllı saatler, birkaç yıl içinde pazara iyice hakim olacak gibi duruyor.

Strategy Analytics Kıdemli Analisti Steven Waltzer ise, Apple Watch’un 2019 yılında dünya çapında 30,7 milyon sevkiyat gerçekleştirdiğini ancak bu rakamların 2018 yılına dönüldüğünde 22,5 milyonda olduğunun altını çiziyor. Ayrıca akıllı saat pazarının sağlıklı bir büyüme kaydettiğini aktaran Waltzer, Apple Watch’un Kuzey Amerika, Batı Avrupa ve Asya’da oldukça popüler olduğunu belirtiyor.
________________

"hakikâte giden yolda, meşakkatsiz bir varış yoktur."





Konu Ruyanur tarafından (24 Şubat 2020 Saat 06:21 ) değiştirilmiştir..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:19.