IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Temmuz 2021, 20:07   #1
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool Apple'ın MagSafe Kablosuz Powerbank'i Satışa Sunuldu

Sahip olduğunuz iPhone 12 ailesinden olan modellere mıknatıs yoluyla bağlanan, Apple'ın en yeni MagSafe modeli satışa sunuldu. Apple'ın kendi resmi sitesinde sunduğu bilgilere göre kutusunun içinden herhangi bir güç adaptörü veya şarj kablosu çıkmıyor.
Apple’ın manyetik olarak cihazlarınıza bağlanan ve bu şekilde şarj etme imkânı sunarak kablo derdini bir nebze ortadan kaldıran MagSafe ürünleri uzun zamandır güncellenerek yaşamına devam ediyor. Normalde güç kaynağına kablo aracılığıyla bağlı olarak çalışan fakat iPhone’unuzla arasında herhangi bir kablo bulundurmayan bu serinin son üyesi Apple’ın sitesinde görüldü.
Sitede görülene göre powerbank’in dışı silikon malzemeyle kaplanmış durumda. Bunun yanında Apple, telefona yapışan MagSafe hakkında tüm teknik detayları vermemiş olsa da ürün fotoğraflarından birkaç bilgi edinebiliyoruz. İşte iPhone 12 modelleriyle uyumlu olan yeni MagSafe modeli:
1460 mAh kapasiteye sahip:

Apple'ın MagSafe Kablosuz Powerbank'i Satışa Sunuldu
Yeni MagSafe; iPhone 12 serisi telefonlara mıknatıs yoluyla bağlanıyor ve yine bu mıknatıslar sayesinde kendisini cihaza göre hizalıyor. Bunun yanında sadece beyaz renk seçeneğiyle gördüğümüz powerbank’in iPhone’unuzu kablosuz şekilde 5 W hızında şarj edebiliyor. MagSafe’i kabloyla kullandığınızda ise bu hız, 15 W değerine kadar çıkıyor.
Apple'ın MagSafe Kablosuz Powerbank'i Satışa Sunuldu
MagSafe, hemen hemen bir iPhone 12’nin batarya kapasitesinin yarısı kadar kapasiteye sahip: 1.460 mAh. MagSafe'i kablosuz kullanabildiğiniz gibi MagSafe'i şarja takarak aynı anda iPhone 12 telefonunuzu da şarj edebiliyorsunuz. Bu noktada Apple, USB Type-C kullanan bir şarj adaptörü ve bir ucu Type-C, diğer ucu lightning girişine sahip olan 20 W değerinde şarj aletleri kullanmanızı öneriyor.

Son olarak iPhone'unuz, diğer Apple aksesuarlarında olduğu gibi MagSafe'in şarj durumunu görmenize imkan tanıyor.
MagSafe Battery Pack'in Türkiye fiyatı:

Apple'ın MagSafe Battery Pack'i, özellikle sahip olduğu kapasiteyi düşündüğümüzde bir hayli yüksek fiyat etiketine sahip. Yurt dışında 99 dolardan satışa sunulan cihaz, ülkemizde 1.079 TL'lik fiyat etiketiyle çıkış yaptı
Alıntıdır.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:29.