IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sterben
  • 1 Post By PeLin


 
 
Seçenekler Stil
Alt 18 Nisan 2021, 11:37   #1
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool iPhone 13'ün Küçük Çentikle Geleceğini Gösteren Görüntüler

iPhone 13 ailesinin karşımıza çok daha küçük çentikli ekranlar ile çıkacağına dair geçtiğimiz günlerde bazı prototip görüntüleri görmüştük. Ortaya çıkan son görüntüler, çentikteki bu değişimi doğrular nitelikte.
Geçtiğimiz günlerde sonbaharda tanışmayı beklediğimiz iPhone ailesi ile ilgili yeni bir sızıntı haberi geldi. iPhone 13 serisine dair henüz elimizde çok az bilgi var ve telefonların nasıl görüneceği noktasında bile çok iddialı sızıntılar ortaya çıkabilmiş değil. Ancak gelen bu son haberler, iPhone 13 ailesinin tasarım noktasında nasıl görüneceğine dair ufak ipuçları verdi, özellikle çentikli ekran tasarımı ile ilgili.
Artık çentikli ekran tasarımı, pek çok üreticinin geride bırakmaya başladığı bir tasarım trendi. Ön kameralar ekran altına gömüldü, bu da pek çok üreticinin çentikle artık vedalaşmasını sağladı. Ya da tamamen çentiksiz olmasa bile en azından çentiklerin olabildiğince küçültüldüğünü biliyoruz. Fakat Apple bu noktada nedense iPhone'ları büyük sayılabilecek çentiklerle karşımıza çıkarmaya devam ediyor ve bu da bolca eleştiriliyor.
iPhone 13 ailesinde ekran yine çentikli, neyse ki daha küçük:

iPhone 13'ün Küçük Çentikle Geleceğini Gösteren Görüntüler


Herkesin yeni iPhone ailesine dair aklındaki sorulardan biri olan çentik meselesi, telefonlar hakkında çıkmaya başlayan ilk sızıntıların da öznesi olmuş durumda. Geçtiğimiz günlerde sızdırılan bir ekran prototipi, iPhone 13 Pro modeline ait olduğu iddiasıyla yayılmış ve bize çentiğin çok daha küçük geleceğini göstermişti.
Yeni gelen prototip görüntüleri ise çentiğin küçüleceğine dair iddiaları doğrular nitelikte. Görüntülere göz attığımızda yine ön kameranın çentiğin sol tarafında yer alacağını görüyoruz. Ayrıca kulaklık girişinin de yukarı, ön kameranın üst kısmına taşınabileceği de görüntülerde dikkat çeken bir detay olarak karşımıza çıkıyor.


iPhone 13'ün Küçük Çentikle Geleceğini Gösteren Görüntüler



Fakat her ne kadar bir önceki iPhone ailesine göre çentik noktasında küçültmeye gidilmiş olsa da, iPhone 13 ailesi karşımıza çok da 'küçük' denilmeyecek bir çentik ile gelecek gibi görünüyor.
Alıntıdır.
 
Alt 18 Nisan 2021, 11:39   #2
Okkalı bir gülüş lazım, buradan bir güleceksin taa oradakine koyacak...
PeLin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ben alışamam iphone yaaaaaa denedim ama cok zorr bide yayin alamıyorsun neyi çıkarsa çıksın en son fiyatlarının suyu çıkmıştı gerci

________________

Sabrımın sınırları taştığında hayatımdan silemeyeceğim insan yoktur.
Kimsenin ardından koşmayın çünkü seven insan yan yana yürür
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:36.