IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Şubat 2021, 06:07   #1
Standart iPhone 13, 240 Hz Destekli Ekran İle Gelebilir

iPhone 13, 240 Hz Destekli Ekran İle Gelebilir

Son paylaşılan raporlara göre iPhone 13 serisi 240 Hz destekli ekran ile beraber gelebilir.
Apple’ın iPhone 13 serisi ile beraber kullanıcılara ne gibi yenilikler sunacağı merak edilirken, bugün ise firmanın ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne yapmış olduğu bir patent başvurusu ortaya çıktı. Yeni iPhone modelleriyle ilgili olan başvuruda ise Apple’ın yüksek hızlı yenileme hızına sahip olan ekranlar üzerinde çalıştığını görmekteyiz. Bu doğrultudaysa Apple’ın iPhone 13 serisinde 240 Hz destekli bir ekrana yer verebileceği iddia ediliyor.

Bildiğiniz üzere Apple’ın iPhone 12 serisinde 120 Hz’e çıkabilen ekranlara yer vereceği iddia edilmişti. Bu ekranların ise içeriğe bağlı olarak 120 Hz tazeleme hızına kadar çıkabileceği ifade edilmişti. Ancak, bu iddiaların iPhone 12 serisinin tanıtılmasının ardından asılsız olduğu ortaya çıkmıştı.

Tüm bu yaşananların ardından şimdi de Apple’ın iPhone 13 serisinde benzer bir teknoloji üzerinde çalıştığına şahit olmaktayız. Bu kısımdaysa kullanıcılara daha kaliteli bir akıllı telefon deneyimi sunmayı planlayan şirketin, yeni iPhone modellerinde 4 kata kadar tazeleme hızını yükselten bir teknolojiye yer vereceği belirtiliyor.

iPhone 13, 240 Hz Destekli Ekran İle Gelebilir

Apple’ın bu özelliği iPhone 13 modellerine nasıl entegre edeceği bilinmiyor. Fakat konuyla ilgili paylaşılan raporlarda 60Hz’lik varsayılan tazeleme hızının içeriğe göre 120Hz, 180 Hz ve 240 Hz hızları arasında otomatik olarak geçiş yapabileceği söyleniyor.

Şimdilik bahsi geçen patentteki teknolojisinin ne zaman kullanıma sunulacağı ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşıldı. Ancak paylaşılan son raporlar bu teknolojinin iPhone 13 serisiyle beraber kullanıma sunulacağı yönünde.

Kaynak ; TeknoPat
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:37.