IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 25 Temmuz 2020, 00:45   #1
Mutena
Ruyanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Apple Watch görünümlü Oppo Watch`in cikis tarihi belli oldu


Apple Watch görünümlü Oppo Watch`in cikis tarihi belli oldu




Akıllı saat pazarının yeni üyelerinden olan Oppo bildiğiniz gibi mart ayında yeni Oppo Watch modelini tanıtmıştı. Apple Watch ile benzerliği ile dikkat çeken akıllı saat, ülkemizde de merak edilen akıllı ürünler arasında yer alıyor. Zira giyilebilir ürün Türkiye’de de satışa çıkacak ve özellikle Oppo telefonlarla çok iyi bir uyum yakalayacak.

Oppo Watch çıkış tarihi bu ayın sonunu işaret ediyor
Oppo Türkiye pazarına yeni girmiş olsa da Oppo Reno 3 ve Find X2 gibi modelleriyle oldukça dikkat çekiyor. Bu sebeple firmanın çıkartacağı akıllı saattin hem çıkış tarihi hem de fiyat etiketi bekleniyor.

Akıllı saat pek çok kişinin sevdiği aksesuarlar arasında yer aldığı için teknoloji devlerinin akıllı saatlerinin yanında uygun fiyatlı olarak konumlandırılabilecek olan Oppo Watch’un çıkış tarihi merak konusu haline gelmişti.

Oppo Watch ilk tanıtıldığında Google WearOS temelli ColorOS Watch işletim sistemi ile kullanıcıların karşısına çıkacağı aktarılmıştı. Yeni yapılan bir paylaşımla ürünün yurt dışı versiyonunda ortaya çıktığı kadarıyla direkt olarak Google WearOS ile gelecek.

Türkiye’deki versiyonunda ise Google WearOS ile gelip gelmeyeceği henüz netleşmedi. Akıllı saat 31 Temmuz 2020 tarihinde küresel pazarda ve Türkiye’de satışa çıkıyor.

Akıllı saatin özelliklerine kısaca bakacak olursak; Oppo Watch iki gövde boyutuyla birlikte geliyor. 41 mm ile 46 mm gövde boyutlandırmasıyla sunulacak akıllı saat sırasıyla 1,6 inç ile 1,91 inç boyutlarında AMOLED ekrana sahip olduğunu belirtelim.

Su geçirmeyen özellikte sunulan akıllı saat Snapdragon Wear 2500 işlemci ile karşımıza çıkıyor. Aktivite ve uyku takibi gibi özellikler sunan akıllı saat, eSIM desteğiyle birlikte eğer mevcut bölgelerde kullanılıyorsa telefonlardan bağımsız hale bile gelebiliyor olmasıyla dikkat çekiyor. Saat normal kullanımda 40 saatlik bir kullanım ömrü sunuyorken eğer güç tasarrufu modunu açarsanız bu süre 21 güne katlanıyor.

Akıllı saatin 41 mm’lik versiyonu 215 dolar, 46 mm’lik versiyonu ise 288 dolar fiyat etiketine sahip.


________________

"hakikâte giden yolda, meşakkatsiz bir varış yoktur."




 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:49.