IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Haziran 2020, 15:42   #1
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 4G'li ve uygun fiyatlı iPhone 12 iddiası

4G'li ve uygun fiyatlı iPhone 12 iddiası!

4G'li ve uygun fiyatlı iPhone 12 iddiası

Apple’ın önümüzdeki aylarda tanıtacağı yeni akıllı telefonlar için gün geçtikçe yeni bilgiler ortaya çıkıyor ve iddialar da artıyor. Daha önce şirketin, bu sene 4 iPhone modeli tanıtacağı bilgileri sızdırılmıştı. Ancak bu durum için yeni bir iddia öne sürüldü. Uygun fiyatlı iPhone 12 diyebileceğimiz beşinci model de çıkabilir.

Apple bu sene iPhone fiyatlarıyla yüzleri güldürebilir

Şirketin akıllı telefonlarının pahalı olduğu yadsınamaz bir gerçek. Ancak akıllı telefon pazarında, üst segment ürün çıkaran her markanın fiyatları için de bu durum geçerli diyebiliriz. Diğer yandan Apple, bir süredir üst düzey telefonların yanı sıra nispeten daha uygun fiyatlı cihazlar da çıkarıyor. Bu durum 4G’li iPhone 12 ile daha da iyiye gidebilir.

Yeni iPhone temel modelinin 650 dolar fiyat etiketiyle çıkması bekleniyor. Ancak yeni iddia, firmanın beşinci bir model çıkaracağı ve bunun da 650 dolar altında bir fiyata sahip olacağı yönünde oldu. Şirket, uygun fiyatlı iPhone 12 için en önemli özellik feragatını 5G noktasında yapacak.

4G'li ve uygun fiyatlı iPhone 12 iddiası

Bu cihazın, 5G yerine 4G teknolojisine sahip olacağı iddia edildi ve diğer özelliklerinin de temel iPhone 12 modeliyle aynı olacağı öne sürüldü. 4G’li iPhone 12, makul fiyatlı ve güncel bir Apple telefonu kullanmak isteyen tüketicileri sevindirebilir. Cihazın 650 dolar altında fiyata sahip olacağı bekleniyor ancak net fiyatı için bir bilgi bulunmuyor.

Alıntı
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:37.