IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Allecra
  • 1 Post By CaNeRR


 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Mayıs 2020, 09:52   #1
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart iPhone 12 tasarımı şekilleniyor!

iPhone 12 tasarımı şekilleniyor!

Apple ürünlerini yeniden tasarlama konusunda acele etmiyor. Genelde birkaç yıl boyunca aynı tasarımı kullanan Apple, önümüzdeki aylarda tanıtacağı iPhone 12 serisinde büyük bir tasarım değişikliğine gidecek.

Geçtiğimiz eylül ayında tanıtılan iPhone 11 modellerindeki en büyük değişiklik kamera oldu. Üç arka kameraya geçiş ile iPhone’lara büyük bir kamera çıkıntısı eklenirken, ön taraftan cihazın yeni olduğunu anlamak hala pek mümkün değil.

iPhone 12 tasarımı nasıl olacak?

En büyük değişimlerden birine hazırlanan teknoloji devinin, iPhone 4 ve 5 ile benzer şekilde keskin kenarlara sahip olan telefonlar ile karşımıza çıkacağını sizlere duyurmuştuk. Bu konuda beklentiler ve paylaşılan rapolardaki bilgiler halen aynı. Apple’ın iPhone 6’dan bu yana kullandığı tasarıma veda ederek, önceki modeller ile benzer şekilde keskin kenarlara dönüş yapması bekleniyor.

Aslında Apple bu değişikliği çoktan hayata geçirdi. Bunu görebilmek için iPad Pro’nun tasarımına daha doğrusu kenarlarına bakmak yeterli. Macbook’un da benzer bir tasarıma sahip olduğunu dikkate aldığımızda, iPhone’un bu cihazlar arasına katılacak olması pek şaşırtıcı değil.

18 Mart günü tanıtılan iPad Pro 2020’de LiDAR tarayıcı ile karşımıza çıkan Apple bunu yeni iPhone modellerine uygulayacak. 5.4 inç ve 6.1 inç iPhone 12, 6.1 inç iPhone 12 Pro ve 6.7 inç iPhone 12 Pro Max olmak üzere dört model gelecek.

alıntı
 
Alt 02 Mayıs 2020, 11:04   #2
MaviRuhluAdam
CaNeRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

20Binlira İle Açilişi Yaparlar. . . (:

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:23.