IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Allecra


 
 
Seçenekler Stil
Alt 15 Nisan 2020, 19:08   #1
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Yeni iPhone SE Türkiye fiyatı belli oldu!

Yeni iPhone SE Türkiye fiyatı belli oldu!

Apple’ın bir süredir beklenen iPhone 9 ismiyle geleceği düşünülen yeni uygun fiyatlı modeli resmileşti. iPhone 9 ismiyle gelmesi beklenen cihaz iPhone SE olarak karşımıza çıktı. Yeni iPhone SE Türkiye fiyatı belli oldu!

Phone SE 2020 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı hakkında sürekli sızıntıların çıktığı telefon sonunda tanıtıldı. iPhone SE 2020 özellikleri için bekleyiş son buldu. Aynı zamanda iPhone SE 2020 fiyatı da netlik kazandı. Yeni iPhone SE Türkiye fiyatı belli oldu!
Apple bir süredir iPhone 9 ile gündeme gelmeye devam ediyordu. Uygun fiyatlı iPhone modelinin çıkış tarihi açıklanmamıştı. Fakat bugün Apple yeni iPhone modelini tanıttı. iPhone SE ismiyle karşımıza çıkan yeni cihazın tasarımı ve özellikleri netleşti. Yeni iPhone SE Türkiye fiyatı da belli oldu.

Yeni iPhone SE Türkiye fiyatı;
64 GB dahili depolama barındıran model – 5.299 TL

128 GB dahili depolama barındıran model – 5.749 TL

256 GB dahili depolama barındıran model – 6.599 TL
ABD’de 399 dolar fiyat etiketi ile karşımıza çıkan cihaz ülkemizdeki fiyatıyla da şaşırttı. 5299 TL başlangıç fiyatına sahip olan telefon Siyah, Beyaz ve Product Red renk seçenekleriyle satışta olacak.

Yeni uygun fiyatlı iPhone modelinin 4.7 inç büyüklüğündeki LCD ekranı 1334×750 piksel çözünürlük sunuyor. Retina HD olarak adlandırılan ekranın piksel yoğunluğu 326 ppi olarak karşımıza çıktı. Kontrast oranı ise 1400:1 seviyesinde. 625 nit parlaklığa ulaşabilen ekranın alt kısmında iPhone 5S ile tanıştığımız parmak izi okuyucu yani Touch ID sensörü bulunuyor.

Tasarımsal olarak baktığımızda iPhone 6 ile karşımıza çıkan tasarım temel alınırken, iPhone 8 kasasının temel yapısı da korunmuş gibi duruyor. iPhone 11 serisine güç veren Apple A13 Bionic işlemcinin iPhone SE’de kullanılmasıyla da 4.7 inçlik çerçeveli ekrana sahip yeni iPhone performans canavarı olabilir. Henüz ön sipariş tarihi bilinmese de cihazı ön siparişle online satın alarak hızlı ve ücretsiz gönderimden yararlanabilirsiniz.

Alinti
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:21.