IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Mart 2020, 09:05   #1
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart iPhone 11 stokları tükenmeye başladı

Amerika’nın New York bölgesindeki perakende satıcılarından alınan yeni bilgilere göre Apple, iPhone 11 üretiminde ve sevkiyatında ciddi sorunlar ile karşı karşıya gibi görünüyor. Zira edinilen bilgilere göre, perakende satıcılarının iPhone 11 stokları tükenmeye başlamış durumda.

Yeni sevkiyatlarda ise Apple değil, Samsung kendini gösteriyor.

iPhone 11 stokları konusunda sorun yaşanıyor

Çin’deki üretim süreçlerinde Corona virüs sebebi ile ortaya çıkan olumsuzluklar, şu an için Apple tarafında net bir şekilde kendini belli etmeye başlamışa benziyor. Zira başta Verizon olmak üzere New York’taki birçok farklı perakende iPhone 11 satan noktada, stoklar tükenmeye başlamış durumda.

Bununla birlikte yeni gelen akıllı telefon sevkiyatları arasında bir diğer dikkat çeken detay da Samsung markasının kendini göstermeye devam etmesi oluyor. Zira yapılan görüşmelerde yeni nesil iPhone 11 ve iPhone 11 Pro modelleri mağazalara ulaştırılamazken, Samsung tarafında herhangi bir sorun gözlemlenmiyor.

Hem iPhone 11 hem de iPhone 11 Pro tarafında benzer durumun söz konusu olduğu da ifade edilen diğer detaylar arasında yer alıyor.

iPhone 11 stokları tükenmeye başladı

Apple’ın iPhone 11 stokları söz konusu olduğunda en etkili isim Foxconn oluyor. Zira Apple’ın Çin’deki en önemli üretici ortakları arasında Foxconn yer alıyor.

Geçtiğimiz günlerde Çinli firmadan, mart ayı sonuna kadar herhangi bir iPhone 11 üretim sorunu olmayacağı bilgisi paylaşılmıştı. Ancak şu anki tablo, Foxconn’un açıklamaları ile bu durumun tam aksi olduğu izlenimini ortaya çıkarıyor.

iPhone 11 satışları tarafında yaşanmaya başlayan bir artışın mı, yoksa üretim tarafında bir gerilemenin yaşanmasının mı stoklarda sorun oluşturduğu hakkında şu an bir yorum yapılmıyor.

Bununla birlikte Apple’ın New York’taki Apple Store‘larındaki durum da ayrıca merak konusu haline gelmiş durumda.

shiftdelete
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:41.