IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Ocak 2023, 19:19   #1
Standart Süt Dişlerini Saklamak Hayat Kurtarabilir

Bir çok kişi bebeğinin ilk dişlerini saklar çünkü ilerde onlara bakarak nostalji yapmak ister. Ancak bebeğinizin süt dişlerini saklamanın farklı bir nedenden ötürü çok yararlı olduğu ve hatta çok önemli olduğu ortaya çıktı.



Süt dişleri, insan vücudundaki en önemli hücreler olan önemli bir kök hücre kaynağıdır. Kemik hücreleri, yağ hücreleri ve sinir hücreleri gibi her türlü farklı hücreye dönüşebilirler. Kök hücreler, lösemiye ve diğer kanser ve kan rahatsızlıklarına karşı yapılan tedavilerde zaten kullanılmaktadır ve ayrıca, bir kalp krizinden sonra sinir ve kas hasarını ve muhtemelen kalp dokusu hasarını onarmada yardımcı olur. Kısacası, onlar bizim için ve tıp için hayati öneme sahip



Diş perisi
Bir çok ülkede süt dişlerini saklamak, diş perisi ile merkezi figürü olan büyük bir olgudur. Çocuklar kaybedilen dişlerini yastığının altına koyarlar ve diş perisi daha sonra geceleri dişi para ile değiştirmeye gelir. Bunu belki siz de yaşamış olabilirsiniz.



Dişlerin Korunması
Ancak süt dişlerini saklamanın ve korumanın iyi bir yolu nedir? Her şeyden önce, onları küçük bir çantada dondurmak önemlidir. Bu şekilde dişlerdeki kök hücreler temasta kalacaktır. Çocuğunuz dişlerini kaybettikten sonraki 48 saat içinde bunu yapın. Bunu yaparsanız kesinlikle kullanabilirsiniz. Ayrıca dişleri hoş bir şekilde saklayabileceğiniz özel diş kapları satın alabilirsiniz. Unutmayın! Bir gün bir hayat kurtarabilir!




Alıntı
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:39.