IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Allecra


 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Haziran 2020, 08:23   #1
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Yeni Android 11 emojileri belli oldu

Yeni Android 11 emojileri belli oldu

Yeni Android 11 emojileri belli oldu

Henüz daha Android 11 Developer Preview sürümü dahi yayınlanmamışken Google, bu yılki yeni mobil işletim sistemi sürümü ile gelecek emoji örneklerini gündeme getirmişti. Kısa bir süre önce ise yeni Android 11 emojileri, Google tarafından paylaşıldı. Yeni emojilerle birlikte tasarımında çeşitli değişikler yapılan emojiler de bulunuyor.

Google’ın yayınladığı yeni emojilerde, daha önce olmayan örnekler kadar tasarımında çeşitli değişikler yapılan emojiler de dikkat çekiliyor. En çok farklı renk tonlarındaki emojiler üzerinde duyrulmuş gibi görünüyor.

Yeni Android 11 emojileri belli oldu

Google’ın tasarım tarafındaki değişikleri arasında ise farklı kategoriler bulunuyor. Bunlardan en dikkat çekenleri ise hayvan emojiler arasında yer alıyor.

Yeni Android 11 emojileri belli oldu

Çok radikal değişikler olmasa da çeşitli tasarım düzeltmeleri ve iyileştirmeleri yapılmışa benziyor.

Bunların dışında insanlar, yüzler, hayvanlar, doğa, yemekler, içecekler, gezi, yerler, aktiviteler ve objeler olmak üzere birçok farklı kategoride 120’ye yakın yeni Android 11 emojileri ile karşılaşmak mümkün oluyor.

Bunların dışında cinsiyet sembolleri tarafında da yeni seçenekler yer alıyor. Şu ana kadar Android 11 sürümünün ilk beta sürümünde tüm bu emojiler yer almıyordu. Google, sadece belirli yeni emojileri beta sürecine dahil etmiş gibi görünüyordu. Şimdi ise tüm yeni ve değiştirilen örnekler yayınlandı.

Android 11’in final sürümü ile birlikte tüm bu emojiler de kullanıma başlanacaktır. Beta süreci boyunca hangi emojilerin kullanılmaya sunulacağı konusunda ise şu an için Google tarafından açıklanan net bilgiler bulunmuyor.

Alıntı
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:41.