IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Amerika Gezi Rehberi Amerika Gezi Rehberi Gezelim Görelim

 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Eylül 2023, 00:38   #1
Muhsin YAZICIOĞLU
Stolichnaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart South Beach

Miami Beach’ten güneye doğru yöneldiğinizde sizi şehrin en popüler ve dünyaca ünlü yerlerinden biri olan South Beach karşılıyor.

Öncelikle belirtmeliyim ki Miami’de plaj ve okyanus keyfinin tadına en çok varacağınız yerlerden biri burası. Kıpır kıpır, enerjik ve kalabalıkla birlikte akacağınız eğlenceleri seviyorsanız South Beach’in tam size göre olduğunu söyleyebilirim.

Gece gündüz hareketli olan ve hızını hiç düşürmeyen South Beach aynı zamanda oldukça lüks bir bölge ama özellikle eğlenmeyi sevenler için eşsiz deneyim fırsatları sunuyor. Hemen yakınındaki Miami Beach ise biraz daha sakin bir yapıda. Zaten daha sakin bir plaj ve tatil deneyimini tercih ediyorsanız rotanızı kuzeye doğru çevirmenizi öneririm.

Kumsal boyunca barlar, publar ve eğlence mekanları sıralanmış. Erken saatlerden itibaren plajın her yanından canlı müzikler yükselmeye başlıyor. Plaj bölgesi bu haliyle daha çok gençlere hitap ediyor gibi görünse de her yaştan ve dünyanın her yerinden gelen geniş bir turist kitlesi burada doyasıya eğlenebiliyor.

Miami’yi tanımlayan başlıca faktörlerden biri Art Deco mimarisi! South Beach de Art Deco stil ile tasarlanmış binalarla dolu; sıcak ve keyifli bir atmosfere sahip.

Ayrıca tüm güzellikler sadece uzun plaj ve sahil kesiminde toplanmamış; bölgenin iç kısımlarına kadar sizi birçok sürpriz bekliyor!


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:32.