IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Amatör Hikayeler (https://www.ircrehberi.net/amator-hikayeler/)
-   -   Hikaye Devam Ettirmece (https://www.ircrehberi.net/amator-hikayeler/31997-hikaye-devam-ettirmece.html)

Hümaşah 01 Temmuz 2020 15:55

Hikaye Devam Ettirmece
 
Merhabalar, bu başlık altında hikaye devam ettiriyoruz ^^
------------------------------------------------------------------

Bir zamanlar Ece adında bir kız varmış. Ece çok gezmeyi seven biriymiş, fakat babası ve 3 abisi var olduğu için özgür bir kız değildi. Ece bir gün başına buyruk hareket etmeye karar verir.

En sevdiği eşyalarını, oyuncuklarını yanına alıp, ailesine bir mektup yazar. Bu mektupta kısaca hüzünlü bir veda mektubu vardı.

Ece, bir gece yarısı ansızın kaçar. Ece bavullarıyla yolda ağır ağır yürürken, birden arkadan bir ses duyulur...

Tonyukuk 01 Temmuz 2020 16:16

Duyulan ses bir taksi sesidir. Ece taksiyi durdurarak, kendisini otogara götürmesini ister. Taksici Ece'ye, bu saatte neden tek başına dışarıda olduğunu, nereye gitmek istediğini sorar.

Ece ise ailesine geri götürür korkusuyla kem küm ederek geçiştirmeye çalışır...

Berru 01 Temmuz 2020 16:17

Taksici bu durumdan pek hoşnut olmasa da onu otogara bırakır..

Reyhan 02 Temmuz 2020 00:59

Otogara indiği saat geç bir saattir , karanlıktır ve yağmur yağıyordur. Bilet gişesine yanaşır elindeki tüm parayı uzatarak ilk otobüs lütfen der. Gişeci nereye der fakat Ece de nereye gideceğini bilmiyordur. Nereye olursa ilk otobüs lütfen der. İlk otobüs sabaha karşı 4'e dir ve Ece beklemeye koyulur..

Beyaz 02 Temmuz 2020 01:05

Otobüs geldiğin de Ece bir de ne görsün Metro Turizm..

Hümaşah 02 Temmuz 2020 16:03

Metro Turizm ile yolculuğa başlar, otobüste yanında huysuz bir ihtiyar varmış..

Yazgı 08 Ağustos 2020 10:18

Yol boyunca homurdanıp durmuş. Ece'ye de sert sert bakıp duruyormuş huysuz ihtiyar amca. Ancak Ece'nin o bakışları farkedecek hali bile yokmuş. Kafasında bundan sonraki hayatının nasıl olacağı konusundaki endişeler dolanıyormuş ve gözleri de ağladı ağlayacak öylece boşluğa bakıyormuş. Huysuz amca mendilini uzatana kadar da birinin onu izlediğinden habersizmiş. Çabucak toparlanıp bir açıklama yapmak için yerinde kıpırdanmış..

eLize 08 Ağustos 2020 12:02

Huysuz amca Ece`ye sorar : neden evladım gözlerin dolu dolu Ece anlatmaya başlar Huysuz amca Ece`nin anlattiklarinin karsinda saskina döner ve dönüp şöyle der "kızım benimde kimim kimsem yok bir hanim birde ben gel bizim evladımız ol her istediğini yaparız yeter ki bize ses ol " demiş..

tugbu 08 Ağustos 2020 12:15

Ece huysuz amcaya pek guvenemesede gidecek yeri olmadığı için kabul etmiş.Otobus Aştiye ulaşmış.Ece ve huysuz amca otobusteki valizlerini alip amcanin evine gitmek için minibuse binmişler.

Nevra 08 Ağustos 2020 12:31

Yolda ilerlerken evin olduğu Sarmaşık Mahallesine sonunda girmişler. Huysuz amcanın o an yüzü gülümsemeye başlamış. Burası öyle bir mahalleymiş ki çanak çömlek satan esnaflar, yemenisi arkadan sıkılı çekirdek çitleyen teyzeler, mahallenin taşlı yollarında top oynayan çocuklar huysuz amcanın geldiğini görünce bir ahenk ile selam vermişler. Ece, yol boyunca yüzü gülmeyen bu huysuz amcanın şuan ki hâlini görünce bir hayli şaşırmış. Bu mahalle, onun huzur kaynağıymış. Tıpkı Ece nin de huzur bulacağı gibi. Sonun da evin önüne gelmişler. Huysuz amca, Eceye gülümseyerek cebindeki anahtarı çıkarmış. Kapıyı açmış ve hafif bir tebessüm ile 'Evine hoşgeldin' demiş.

Ece kapıdan içeri girmiş ve gördüğü şey karşısında hayrete düşmüş.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:34.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi