IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Temmuz 2022, 11:26   #1
Standart AÖF Yaz Okulu Sınav Tarihleri Açıklandı!

AÖF yaz okulunda 1 Temmuz tarihine kadar kaydını yaptıran öğrenciler, "2022 AÖF yaz okulu sınavları ne zaman, saat kaçta?" sorularına yanıt aradı. Bilindiği gibi Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu tek sınav üzerinden yapılıyor. Sınava kısa bir süre kalırken açık öğretim öğrencileri çalışmalarına hız verdi. İşte AÖF yaz okulu sınav tarihleri..

AÖF Yaz Okulu Sınav Tarihleri Açıklandı!


AÖF yaz okulu sınavları için geri sayım başladı. Bahar dönemi sınavlarının sona ermesinin ardından, başarılı bir sınav dönemi geçiren öğrenciler bir sonraki eğitim öğretim yılına hazırlanırken, sınavı istediği gibi geçmeyen öğreciler ise gözünü AÖF yaz okulu sınav tarihine çevirdi. Peki 2022 AÖF yaz okulu sınavları ne zaman, saat kaçta?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınav takvimine göre yaz okulu sınavı 13 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

AÖF YAZ OKULU SINAVINA KİMLER GİREBİLİR?

Destek sistemi tarafıdan yapılan açıklamada, "Yaz okuluna güz ve bahar döneminde kayıt yenileten-yeniletmeyen, yarı yıl fark etmeksizin tüm Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Fakültelerin öğrencileri kayıt yaptırabilir. Öğrenciler, üst yarıyıl ya da alt yarıyıllardan hiç almadıkları dersleri yaz okulunda alabilir." ifadelerine yer verildi.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu tek sınav üzerinden yapılır ve başarı katkısı %100'dür. Sınavda her ders için 20 soru sorulmaktadır. Sınav süresi ise 30 dakikadır. Geçme notu 35'tir. Sınav sisteminde 4 yanlış bir doğru uygulaması devam etmektedir.

Kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:07.