Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Ağustos 2022, 21:57   #5
SonsuZ
SonsuZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tam 8 yıl önce bugün hayatımın en güzel en zorlu en heyecanlı en mutlu bir okadar da yorucu(ama tatlı yorgunluk) yolculuğuna başladım...

Yolculuğum süresince anne olmayı adım adım seninle öğrenecektim.Muhteşem bir duygu olduğunu henüz farketmemiştim.

Korktum...

Çok korktum...

Yalnızdım çünkü bana annelik yapmayı öğretecek kimse yoktu yanımda.Küçücük minnacık bi bebek.Nasıl giydirirdim nasıl yıkardım ya biyerini acıtırsam ya canın yanarsa ya ağladığında uyanamazsam ben uykuma düşkünüm çünkü.Okadar büyüttüm ki kafamda bu soruları çıldırmamak imkansızdı.Bigün babaannen geçti karşıma dediki kızım bunların hepsini bende yaşadım bende korktum çok haklısın ama benden sana ANNE sözü bebeğini kucağına alınca kokusunu duyunca bütün korkuların geçicek ve o anda öğreniceksin ANNE olmayı.

Çok haklıymış biliyomusun?

Seni kucağıma verdikleri anda bütün korkularım geçti.Hatta inanamayacaksın seni lavabonun içinde bile yıkamışlığım varO hiç vazgeçemediğim uykum varya ondan bile vazgeçtim.Çünkü sen geldin.En büyük hazinem güzeller güzeli kızım geldi.

Ben seni gözlerinin içine baka baka büyütüyorum...

İlk gülüşün,
İlk adımların,
İlk kelimen,

Asla unutmuyorum ve unutmak istemiyorum.Allah ömrümün sonuna kadar hatırlamayı nasip eder inşallah.

Kızım...

Hayatının her döneminde yanında olamayabilirim...

Seni kötü insanlardan hep uzak tuttum.Daha çok küçüksün ama bigün yanında olamazsam bunları bil istiyorum.Biz etrafını nekadar iyi insanlarla çevrelemiş olsak da kötü insanlar var bunu bil.Etrafında az ama sağlam dostların olsun hiç düşünmeden sırtını yaslayabileceğin Kimsenin seni üzmesine izin verme.Hak yeme Hakkını yedirme.Bu hayatta hep pozitif ol.Sana öğrettiğim gibi her sabah güne gözlerini gülerek aç ve enerjik ol.en önemlisi hep mutlu ol inşallah yavrum Allah seni hep iyilerle karşılaştırsın.

Kıymetlim...
Anne olmayı öğretenim...
En büyük hazinem...
Karşılıksız beni seven tek mucizem..
Allah'ım seni bana benide sana bağışlasın inşallah.

İyiki doğdun iyiki benim prensesim oldun.

Seni çok seviyorum KIZIM...