| İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Merhaba :) öncelikle şunu belirtmek istiyorum dolandırılmadım.
o fırsatı elde etmek isteyenlerle sohbetim oldu. ücret mukabilinde iş yaptırdıgım :) kişiler sayısı çok az onlarda dolandırmadı. ha yok beni dolandırdıgını sanan da varsa :) emin olsun ki kendi ekmeğine haram bulaştırdı.
evet evet sunucum varken belli ücret karşılıgında iş birliği yaptıgım kişiler oldu.
örnek veriyorum. iş birliği yaptıgım kişi işini hakkıyla yapmadı sonuc :) ben değil o kaybetti. verdiğim ücret başım gözüm sadakası olur. :) ama benim islam inancıma göre ahirette misli misli fazlasını alacağım. diyeceksiniz ki :) ahirete inanan sahtekarlık yapmaz evet yapmaz. ahirete inanmıyor ve sahtekarlık yapıyorsa o kişinin de vay haline :) çünkü su testisi su yolunda kırılır. gün gelir biri aynen onun oyunuyla onu dolandırır. :)
paramı verdim karşılıgını aldım. yazımda belirttiğim gibi :) malesef sahte uzmanların sayısı çok.
ircd dünyasında yeni olanlar sunucu açanlar yine de dikkatli olsunlar. en azından iyi takip etsinler :) saglam kişilerden referans alsınlar. :)
sonuc da sanal dünya :) lafla peynir gemisini yürütmek isteyenlerin sayısı çok çok fazla
herkese selametli günler dilerim ;) |