18 Mayıs 2020, 16:05
|
#1 |
| | Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Grup Abdal - Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni düşünmek güzel şey, ümitli şey,
dünyanın en güzel sesinden
en güzel şarkıyı dinlemek gibi bir şey.
fakat artık ümit yetmiyor bana,
ben artık şarkı dinlemek değil,
şarkı söylemek istiyorum. /- nazım hikmet ran kalbimden bıraktığım herkes için ayrı ayrı yüreğim yanıyor. ama daha iyi uyanıyorum ertesi sabaha. meğer hep beni değersizleştirenler yüzünden kendimi sevememişim, sorun hep bende sanmışım. ama artık öyle değil. kendimi o kadar seviyorum, o kadar beğeniyorum ki sadece ben varım bundan sonra. hayallerime ortak olmak isteyen varsa ne ala, yoksa da daha az yanacak yüreğim gidenler için.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
yolun yarısını geçince insan algıları, anlayışı değişiyor. bir anda değil elbette, belki de değişimi daha net farkettiği döneme denk geliyor o yaşlar, bilemiyorum. hüznün ve neşenin tadı birbirine karışıyor. her şey
içiçe geçmeye başlayınca anlaşılıyor ki, kendimizce düzenlediğimiz duyguların hiçbirinin yeri koyduğumuz yerler değilmiş meğer.
ve hiçbir şey sandığımız kadar kendisi olamıyormuş, kendimiz de dahil buna. konuşulanlardan anlamlıymış dile gelemeyenler. mutsuz biten filmlerin sonunda isyan edip, ağlayan bizler; dudağımızın kenarında buruk bir tebessümle izler olduk kendi hayatlarımızın en acı sahnelerini. göz yaşarmakla kalırken, yürek kanıyor. adaletsizliğe bak!
her şey olması gerektiği gibi oluyor.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- dipnot : bazı şarkıların sadece kendiniz için yazıldığını düşünürsünüz ya bu da öyle bir şey işte. fine : dinlemiyorsun biliyorum ama tüm paylaştığım şarkılar senin için.
Alinti