Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ağustos 2022, 01:18   #16449
SosiN
SosiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Nutella Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'cim bu ne böyle hı? Kız nasıl yaptın bu kahveyi sen, nasıl salladınsa maşallah yani, gözlerim kamaş kamaş oldu dsfdsfds
İlk fincanının tam ortasında bir göz var, gözü olanın gözü çıksın diyoruz değil mi cfdsfsd Ve ilk fincanda bi adam var küçücük, bi tarafa gidecek ama hangi taraf olduğuna kararsız gibi duruyor .d Küçük ama epeyce etkili bi yılan var.
2. fotoğrafta normal bakınca terazi, tersten bakınca denizci çapaları var ya ona benzer bi sembol var. (anlamlarını bilmiyorum, bakınız kendiniz dsfdsfd) Bir adam var kolları havada ve yansıması ile birlikte çıkmış. Sende de 2. fotoğrafta E , S ve V harfleri gözüküyor ama çok net ve dip dibe. hatta V harfi 2 tane var biri küçük biri de o E harfine yakın. Gelin mi olucan yoksa gııı dfdfdsf Sende de kalp gözükmüş, ama içi epey karışık gibi .dd
(abiii bu nasıl bi fal ya, gözüm kanadı dsfsdfsd) Aslında fincanlarında epeyce yorumlanabilir ama işte buradan zor be gülüm
Tabağa geçecek olursak, öküz kafası var boynuzuyla birlikte. Yarım küçücük bi kalpcik var .dd Sanki minicik hani Alaaddin'in sihirli lambası var ya, ona benzer bişi var.Tabağında da S gibi yılan gibi bir şey var. Ve balık kılçığı var, kafası ile birlikte.
Benek benek olmuşsun anam sen, beybinde kalbinde bir şeyler var bir sürü .dd Yeter demi bu kadar
hahahah valla bende anlamadım nasil bir kahve yaptım .ddd
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] de göz var dedi :$
o gözler yerinden çıksın inşallah .d
o adami biliyorum kim .dd çok kararsızdır cok .d
o yılanı çıktığı deliğe sokmayı da iyi bilirim
şu adam da gece gece başıma bela oldu .dd
hayatımın karışıklığı fincanıma yansımış kjkj
Teşekkür ederim canım yeterli yorumlarından ötürü büyük aydınlanma yaşıyorum şuanda :d