Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ağustos 2022, 01:06   #16447
Nutella
Emektar
Nutella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Malefiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdi ; tabağında çok güzel bir kalp var, çok net ama. Kenar kısmında da E de olabilir F de, harf var (sen seç birini fggfsd)

Seçemedim birisini napıcaz

Bişi dicem gülme sakın, senin için 2'ye bölünmüş gibi, 2. fincanın ortasından öyle anladım :dd Ve senin 2 yolun var gibi. Birinin önü açık duruyor, ama diğerinin önünde biri veya bir şey engel duruyor ve sanki o engeli aşarsan bi sonuca ulaşacaksın. (bak bundan eminim tek, diğerlerinden değil .ddd)

Hayat bana engel koyma o engeli aşarım senide paşa paşa yaşarım!

Biraz bulanık çıksa da, sanki küçücük bir kalp daha var ama bu genelde istediğin bir şey için felan yorumlanabilir, birde hafif silik bi kalp var. ( Arada tehdit etme ve güldürme yolarım seni )

Ne çok kalp var siliği belirgini
Napıyım başka türlü bakmıyorsun azcık tehtit ediyim dedim

Sanki böyle uzaktan bakınca (zaten uzaktan bakıyorum, şu yaptığıma bak dsfdsf), bir insan yüzü var gibi yarım çıkmış ama .dd Burnu yuvarlacık, gözleri yumuk neye işarettir bilmiyorum.

Ben biliyorum onun kim olduğunu yorumsuz kalıyım

Ve son olarak kuzucum, 2. fincanın en sağ tarafında bi cenin (bebek) var, net bak görürsün sende. Çevrende biri hamile kalabilir , öyleydi galiba bunun işareti de.

Ay hadi inşallah kimin bebişi olucak bakalım alırsam haber sana müjde hediyesi gelir

Tamam bitti bu kadar, güle güle oku dfdfdsfdsffd

Teşekkür ederiim Nutişle Fala Doğru Programının sonuna geldik birdahakinde görüşmek üzere :a41:
Yaaa gülmekten hem bakamadım hem yorumlarına ayrı koptum dfgdfsfds
Tek tek yorumlamış bir de .ddd
Evet canım, Iban atıyorum 40 tiel alayım (göz bu da yahu kanattınız beni gece gece dfdsfds)

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]