11 Ağustos 2022, 00:39
|
#16444 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: Malefiz Nickli Üyeden Alıntı
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
'cim bak ben falcı değilim baştan diyeyim, hiç de bakmadım arkadaşlarımla goygoy haricinde ve bu şekilde ilk kez ve son kez bakıcam , dediklerimi sakın ciddiye alma 
Şimdi ; tabağında çok güzel bir kalp var, çok net ama. Kenar kısmında da E de olabilir F de, harf var (sen seç birini fggfsd)
Bişi dicem gülme sakın, senin için 2'ye bölünmüş gibi, 2. fincanın ortasından öyle anladım :dd Ve senin 2 yolun var gibi. Birinin önü açık duruyor, ama diğerinin önünde biri veya bir şey engel duruyor ve sanki o engeli aşarsan bi sonuca ulaşacaksın. (bak bundan eminim tek, diğerlerinden değil .ddd)
Biraz bulanık çıksa da, sanki küçücük bir kalp daha var ama bu genelde istediğin bir şey için felan yorumlanabilir, birde hafif silik bi kalp var. ( Arada tehdit etme ve güldürme yolarım seni )
Sanki böyle uzaktan bakınca (zaten uzaktan bakıyorum, şu yaptığıma bak dsfdsf), bir insan yüzü var gibi yarım çıkmış ama .dd Burnu yuvarlacık, gözleri yumuk neye işarettir bilmiyorum.
Ve son olarak kuzucum, 2. fincanın en sağ tarafında bi cenin (bebek) var, net bak görürsün sende. Çevrende biri hamile kalabilir , öyleydi galiba bunun işareti de.
Tamam bitti bu kadar, güle güle oku dfdfdsfdsffd |
|
| |