30 Temmuz 2022, 13:33
|
#5 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: INFLaMeS Nickli Üyeden Alıntı
Ataturk ne demis ogretmenler gelecek nesil sizlerin eseriniz olacak demis demi
bende Ataturk un ogretmenlere verdigi bu nasihati ogretmenlerin kilik kiyafetine hal ve hareketlerinden dolayi ogrencilerinr ornek olmasi icin soyledim cunku belki bilmiyosun ama bas ogtetmen Ataturk tu daha aciklayici da konusmami istersen skinti yok aciklarim Ataturk ile sakalli ogretmeni ayni mentiona admadik aaturkten ornek alinmali diye dedik :)) |
Aga atatürk'ün içtiği sigaranın markası serke doryan idi arada bir de malatya sarma tütün içerdi gözümün çiçeği. Ne demek başöğretmenliğini bilmemek shdhdhd.
Sen atatürk'ün öğretmenler hakkındaki sözünden yola çıkarak sakalı kamu memuruna yakışıksız buluyorsun da bunu tüm memurlara nasıl mâl ediyorsun karşim? Tüm kamu memurları atama haberi bekler gibi senin lafzi yorumlarına göre mi çalışmaya devam etsin?
Belki benim yüzümde geçmeyen bir yara izi var da o yüzden sakal bırakıyorum saklansın diye? Hiç böyle yaklaşmadın dimi olaya. Bi yaklaş bakalım, düşün istersen.
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. |
|
| |