| İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | 1.'si ; petshopların kasaplar odasına bağlanması kadar saçma bir durum, ancak bizim ülkede görülebilirdi. "bizim alanımız hayvansal, bunlarda hayvan kısmına girdiği için ondan birleştirildi" cümlesi, "Ne yani, kedi köpekleri mi yiyecek millet?" dedirttirir.
Belki sizlere saçma komik gelebilir bu yazdığım ama, kasaplar odası denilince akla gelen bu oluyor ne yazık ki.. Niye "Türkiye Hayvanları Koruma Derneği"/"HAYTAP" {hayvan hakları Türkiye aktif güç birliği platformu / hayvan hakları federasyonu} değil de, kasaplar odası?
2.'si ; petshoplarda zaten oldum olası özellikle kedi - köpek satışını asla doğru bulmuyorum. Bunun kaldırılması iyi oldu mu, tabi ki evet. Ne demek istediğimi, oradaki hayvanların durumunu az çok bilenler anlar. " Hayvan Hapishanesi " kısacası..
Ve en önemlisi, bu adamın konuşmasını geçen gün dinlediğimde "her petshopun kendi veterineri var" diyordu. Yalan, komik ve saçma :) -Veteriner kliniği içerisinde petshop malzemeleri vardır- , ki, o da her il/ilçede tam teçhizat olarak değil tabi. He şunu dese anlarım ve daha anlaşılır olurdu : Petshopcuların tavsiye ettiği, yönlendirdiği veteriner klinikleri mevcuttur dese okeydi, ama diğer türlüsü kusura bakılmasın ama komik duruyor.. Buradan bile bir şey bilmediği ne kadar aşikar. :)
Epey uzun yazdım evet, zaten 2 gündür şu haberi gördükçe heheyleniyorum. Kasaplar birliği nedir abi ya..
Ancak bu şekilde yorum yapılabilirdi buna yani. |