Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Temmuz 2022, 15:58   #1
RowDy
MobilSevdam.Com
RowDy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lightbulb Domain Makale SEO hakkında bilgiler

Merhabalar bilmeyen arkadaşlar için internet üzerinde domain, makale, SEO [/URL]nedir ondan bahsetmek istiyorum. Eksik bilgi olursa sizlerde yorumdan yazarsanız sevinirim şimdi konumuza geçelim.

1 ) Domain nedir? Domain alırken nelere dikkat etmeliyiz.

2 ) Makale nedir? Makalenin sitemiz için önemi nelerdir.

3 ) SEO nedir? SEO sistemi Google üzerinde sitemize sağladığı katkılar nelerdir.

Domain hakkında bilgiler

1 ) Domain nedir? Kullanıcıların internet üzerinden sizleri bulmasını sağlayan web adresidir. İlgilendiğimiz alan ile ilgili bir domain alırız örnek = alanadi.com yada alanadi.net olarak aldıktan sonra içerisine uyumlu bir tema görseli yükleyerek kullanıcılara sunarız.

A ) Peki domain alırken nelere dikkat edilmeli birazda bu konuya değinelim. Jenerik ve kullanıcıların aklında kalıcı olması çok önemlidir. Arama ve sorgulama da yüksek sonuç gösteren bir alanadi olması sitemizi bir adım öne çıkartır. Alacağınız alanadi müsait ise birde Google trends den taratın ve kelime değerini görün ona göre alın. Sizlere bu konuda söyleyeceklerim bu kadar

Makale hakkında bilgiler

2 ) Makale nedir, Makale yapmış olduğunuz işin yada sitenizin hangi konu ile alakalı olduğunu yazı ile anlatım sistemidir. Kullanıcıların sizleri bulması ve makale yazarak paylaşmış olduğunuz konulara ulaşması sizleri Google sıralamasında ilk sayfaya taşıyacaktır. Bunu sağlamak için yazmış olduğunuz içeriğin yani makalenin özgün olması ve dikkat çekici olması sizi kısa zamanda Google da istediğiniz yere getirecektir.

SEO hakkında bilgiler

3 ) SEO nedir, web sitenizde yayınlayacağınız özgün makaleyi Google standartlarına uygun bir şekilde hazırlamaktır.

SEO ayarları nelerdir

A ) Ana başlık makale uzunluğuna göre içerisinde kullanılmalıdır.

- 100 kelimelik makalede 1 kere
- 200 kelimelik makalede 2 kere
ve böyle devam edip gitmektedir

B ) İç link ve dış link verilmelir.

C ) Konu aralarındaki başlıkların H1 etiketine göre sıralanmalı. Bu makale uzunluğuna göre değişkenlik gösterir.

Ç ) Etiket olarak eklenecek kelimeler konu içerisinde renkli veya kalınlaştırılarak belirgin hale getirilir ve etiket alanına eklenir.

D ) Odak anahtar kelimesine ana başlık eklenir. ve Meta alanına ise konunun başlığının geçtiği cümle alınarak meta alanına yapıştırılır.

E ) Son olarakta görsel eklenirken dikkat edilmesi gereken bir husus acıklama alanına konu başlığı eklenir. bu makalenize eklediğiniz görseli bir başka makalede kullanmamaya özen gösteriniz. Domain makale SEO hakkında bilgiler de eksik var ise sizlerde yoruma yazabilirsiniz. Keyifli İR'ler.
________________

öLüm vaR _-_ SaaTi yoK