Alıntı:
ExELaNCE Nickli Üyeden Alıntı
Trendyol, Hepsiburada, N11 gibi günde binlerce yeni ürünün satışa çıktığı, her gün yüzlerce haberin yüklendiği haber siteleri, sözlük siteleri gibi günlük binlerce içerik girilen siteler ne olacak o halde? Desenize Trendyol battı, Hepsiburada battı diye?
Hayatımda okuduğum ve gördüğüm en saçma Google güncelleme bildirimi olmuş. Bugüne kadar Özgün bir içeriğin ve düzenli olarak girilen makalelerin zarar vereceğini biri bana söyleseydi kahkaha atardım gülmekten.
Yorum backlink, toplist felan değil kaynağı belli olmayan (Siteyle aynı sektörde öncülük yapmayan) sitelerden alınan backlinklerin zaten son yılarda zarardan başka birşeyi kalmadı Backlink işi öleli çok oldu sadece kaliteli ve aynı sektördeki sitelerden belirli şartlarla alınan backlinkler iş yapmaktadır. Global siteler ve kendini kanıtlamış siteler sektörden olmasada faydası mevcuttur. Ama hiç bir zaman ÖZGÜN içeriğin bir zararı mevcut değildir. Bu konuda insanları yanlış bilgilendirmeyin. |
-
YORUM BACKLİNK ne ara kaliteli bir çalışma olmuş
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
sen konuya hakim değilsin bence ve çok gülmek istiyorsan seni güzel güldürürüm hadi diyelim ki benim paylaştıklarımda birşey yok o zaman siz doğru bilgileri paylaşın ama nerde sende kabiliyet ancak farklı sitelerden kopya yapıştır yap buraya paylaş

büyük medya siteleri gidip yorum backlinkmi yapıyor

yada seo çalışmasımı yapıyor bunlar artık markalaşmış hiti bile yeter bunları iyice araştırın ve öyle yazın başkasının gazına gelerek kendine laf getirme dostum