Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Temmuz 2022, 00:48   #55
ExELaNCE
Onur Yaşamdan Üstündür.!
ExELaNCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
HaLiLHaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba; Değerli Forum Sakinleri
-
Google'nin algoritmik güncellemesi dün geceden itibaren başlamıştır bu güncelleme de bir çok site patates olacaktır sadece sıralamalarda değişiklik yaşanacaktır, site sahipleri kendi sitelerine hiç bir şekilde ne bir çalışma nede hiç bir bağlantı reddetme gibi çalışmalar yapmasın yoksa çok pis düşüş yaşanır bekleyin google güncellemeyi bitirsin 1 hafta falan hiç siteye dokunmayın
-
1 hafta sitenize çalışma yapmayın google şuan yer beğendirme değerlendirmesi yapıyor.
-
Makale ekleyen site sahipleri 1 hafta boyunca hiç bir şekilde makale falan eklemesin.
-
Google güncelleme bitiminde sitesi geri giden sırlamada sorun yaşayan PM atabilir bana ilgilenebilirim hataları gösterebilir düzeltmesinde yardımcı olurum.
Trendyol, Hepsiburada, N11 gibi günde binlerce yeni ürünün satışa çıktığı, her gün yüzlerce haberin yüklendiği haber siteleri, sözlük siteleri gibi günlük binlerce içerik girilen siteler ne olacak o halde? Desenize Trendyol battı, Hepsiburada battı diye?

Hayatımda okuduğum ve gördüğüm en saçma Google güncelleme bildirimi olmuş. Bugüne kadar Özgün bir içeriğin ve düzenli olarak girilen makalelerin zarar vereceğini biri bana söyleseydi kahkaha atardım gülmekten.

Yorum backlink, toplist felan değil kaynağı belli olmayan (Siteyle aynı sektörde öncülük yapmayan) sitelerden alınan backlinklerin zaten son yılarda zarardan başka birşeyi kalmadı Backlink işi öleli çok oldu sadece kaliteli ve aynı sektördeki sitelerden belirli şartlarla alınan backlinkler iş yapmaktadır. Global siteler ve kendini kanıtlamış siteler sektörden olmasada faydası mevcuttur. Ama hiç bir zaman ÖZGÜN içeriğin bir zararı mevcut değildir. Bu konuda insanları yanlış bilgilendirmeyin.

Halbuki biz hiç kimseye kıymadık
Telef olduk ömrümüze doymadık
Üstümüze yagan taşı saymadık
Lan bu nasıl dert, nasıl yara ah gardaş.