Alıntı:
Linux Nickli Üyeden Alıntı
Yazdığım mesaj içerisinde spam skoru 9 olan sitelerle alakalı nasıl bir yazı okudun ki hocam ?
( Bir de değişikmiş diyerek inceden laf koymaya çalışıyorsun ve bunu yapma ! )
Ben gayet normal bir soru soruyorum, Google`nin bu çalışması ile alakalı teknik bilgiye nasıl sahip oldun, bunun kaynağını hala açıklamadın. Hala mesajların, kendini üstün görme çabasında. Buna gerek yok.
Neyse, konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum.
Allah yolunu açık etsin.
Devam edin hocam.
Sizlerin makale eklemesi ve kaliteli backlink çalışmaları size hiç bir zaman zarar vermez.
Sitelerinizi daima güncel tutun.
Bu arada dip not olarak eklemek istiyorum : Bir çok arkadaş özgün makaleyi, sokak ağzı ile 300 / 400 kelimeyi bir araya getirerek SEO uyumlu makale sanıyor. Lakin bu SEO uyumlu makale işi hiç de öyle birşey değil.
Türkçe imla kuralından tutun da, yazı içerisinde ki uyulması gereken kurallara, dış link çalışmasından tutun da, iç linklemelere kadar bir çok etken ile ciddi bir SEO çalışması yapılır.
Yalnızca makale eklemek, ve makale içerisinde Sohbet, Sohbet et, sohbet sitesi gibi kelimeler geçirerek ve bunları kalınlaştırarak özgün ve seo uyumlu bir site olmak demek değildir. |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
kaliteli backlink ve makaleden asla zarar gelmez buna bişey demiyorum tam olarak demek istediğim burada bişeyler paylaşılıyorsa özelliklerinden biraz bahsedilmesi lazım çünkü bir çok insan takip edemiyor belkide bilmiyor nereden takip edeceğini ee şimdi adam spam skoru 28 olan siteden yorum backlink alsa sonra 100 kelimelik makale yazarda makale içine başlığa uyumsuz yan kelimeler girerse olmaz olay bunu herkes bilir.
twitter
facebook
tumblr
vs gibi siteler paylaşılırsa olur saygı duyar tebrik ederim.
hatta bunun örneğinide yapabilirim. büyük siteden biri yorum backlink eklemiş ve spam skorları yüksek olduğu için o kelimeden sırlamadan gitti bunun için adamı uyardım hatta bu yüzden sitesi de gitti :) yazık olmuş
-