Alıntı:
yeSa Nickli Üyeden Alıntı
Tebrik ederimmmm. :)) 
Seni ne tahrik eder
Seni ne güvensiz yapar
Sevgiline Borç Para Verirmisin
Kadın Kadını Neden Kıskanır
Deniz Mi Havuzmu
Bekarkenmi Yoksa Evliykenmi Daha Çok Yalan Söylenir
Sence En Güzel Meslek Ne
Ailerin çocuklarına karşı yaptığı hatalar.
Hangi alanda daha çok yeteneklisin
Şuanlık bu kadarcık soru yeter xbdn |
Hahahaha Kız YeSa BunLarı Uyelere Soruyoruzda Cevaplıyoruz Ya Zaten
beni tahrik eden şey el kol şakası yastık şakası şöyle parmakla dürtülmek bakarmısın manasında durterler ya bazen adımızı bilmeyince kan beynime sıçrar o anda hahaha
sevgilime borç para veririm egerki ciddiysem oturuşmuş iyi giden evliliğe adım atacagım erkek se borc para veririm aksi takdirde Cx virmem
kadın kadını neden kıskanır Hommm egerki ondan üstün görünüosa ondan güzelse yada kendine güveni yoksa karşısındakini kendinden bir tık üstün görüyorsa kıskanır sanırım öz güven meselesi dir aslında bu kıskanmak çirkinde olsan güzel de olsan öz güvenin yoksa kendine kıskanırsın diye düşünüyorum.
deniz de değil havuzda degil çünkü yüzme bilmiyorum hahahahaha sudan korkuyorum
bence evliykende yalan söylenir bekarkende söylenir ama dozunu bilemem tabi aynı dengededir diye düşünüyorum yalan yalandır bekarı evlisi yoktur haha
en güzel meslek bilmem hiç düşünmedim ama herkes sevdigi meslegi seciyor zaten herkes kendi alanının sevdigi meslegin güzel oldugunu düşünüyor ve sevdikleri işi yapıyorlar meslek meslektir güzeli cirkini yoktur yola devam keeeeeeeeeeeee hahaha
ailelerinin cocuklarına karşı yaptıgı hatalardan biri çocugu başka bir çocukla kıyaslayıp çocuguna bak bak o senden daha çok çalışıyo dersine bak bu çocuk nekadar akıllı bizimkine bak ona bak bak bak ersinin karnesi hepsi 5 senin neden 2 yazıklar olsun örnek böyle maalesef

çocugunuzun kendine olan güvenini sarsmayın sen iyisin sen başarırsın sen akıllısın busefer olmadı başka sefere olur gibisinden çocugun kendine olan öz güvenini üst seviyede tutabilirsiniz diye düşünüyorum AİLELERİN ÇOCUKLARINA KARŞI YAPTIGI HATALAR daha çok vardır ama ben birini dile getirdim
hangi alanda yetenekliyim Hmm dekorasyon şiir okuma akrostiş şiirler yazma şarkı söylemek gibi konularda yetenekliyim diye düşünüyorum :P
tşk ederim
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Cım SevgiLer..