Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Temmuz 2022, 08:59   #7
Root
Root - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ZaLim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mynet.bz bir zamanlar sohbet kelimesinde ilk sayfada idi, mynet.tc neden olmasın?
hayırlı olsun, başarılar diliyorum..
Alıntı:
Ada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayırlı olsun.
Keşke başlıkta ismi tam olarak yazsaydınız:)
Alıntı:
SosiN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayırlı olsun.
Alıntı:
Nutella Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Görünce heyecanla baktım, ancak keşke başlığa da mynet.tc olarak yazsaydınız, daha iyi olurmuştu. :)
Hayırlı olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] .
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] tşk ederim güzel yorumun için bakacaz artık biz elimizden geleni yapcaz ilk sayfa olmasada bı yerlere gelir inşallah
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] tşk ederim başlıkta Mynet Yazdım O kadarda Reklam olsun dedim uzantiyi o yüzden yazmadım. Dikkat çekmek lazım ((: dimi
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok tşk ederim inşallah hayırlı olur.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] O heyecan olduysa Reklam Güzel olmuş Dikkat Çekici bir Konu olmuş. Saka Maka bı yanada hem espri olsun hemde azCiq Reklam olsun die Bu şekilde Konu Başlığı Yazdım. Bu arada teşekkür ederim güzel yorumun icin