Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Temmuz 2022, 11:43   #1
BeLki1Gün
BeLki1Gün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
YiLDiZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm tebrik ederim tekrardan;d
1-kendinden bahset bize
2- en güzel hangi yemeği yaparsın
3- hobilerin/fobilerin neler
4- sanala nasıl başladın
5-kac yıldır sanaldasin
Kolay gelsn alsana soru
Öncelikle Tsk Ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim
Adım Ece 29 Yaşındayım Bekarım aiLemLe Yaşıyorum aLımLı ÇaLımLı DişLek Pörtlek Bir Kızım işte Gördünüz resimimi Haha :P
2) Bütün Yemekleri Güzel Yaparım Ben eL Lezzetim Vardır internet sağoLsun Bakar Yaparım Kafam Esince
3) Hobilerim Bana iyi Gelen Herşeyi Yaparım Gezerim Tv izLerim Kitap Okurum Müzik dinLerim En Buyuk Hobimde Sohbetmevsimin De Sanal Arkadaşlarla Vakit Gecirmek Fırsat BuLdukça Haha Bu Arada Reklamımıda Yaptım Kaşla Göz Arası
4)Sanala Yengem Sayesinde Başladım Bir Mekanda Yayın aLıyordu Bana Bahsetti Bende Yengemi Örnek aLıp Başladım Sanala Yoldan Çıkardı Beni Haha Sonra Chat Derken Yayın Derken Yıllar Gecti Sanalın Tozunu Yuttum Resmen Diyebilirim 16 Yaşından Beri iyiside Kötüsüde insanıda Hayvanıda Hepsini Gördüm Bu sanaLda Ama Kişiliğimden Ödün Vermedim asLa En Guzel Yanı Bu DiyebiLirim Benim iÇin :))
5)13 YıLdır SanaLdayım iyisiyLe KötüsüyLe Büyüdüm Artık Ama Ben haLa Sanaldayım Nalet Gelsin Hahahaha