Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Temmuz 2022, 15:36   #1
MarjinaL
SendikaLı
MarjinaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Avrupa'nın En Büyük Doğal Yaşam Parkı''Kocaeli Ormanya''

Ormanya Hobbit Evlerini, her ne kadar sadece kendisi için gitmesem de “Ormanya Doğal Yaşam Parkı“nı hayranlıkla gezerken keşfettiğim ve sadece çocukların değil yetişkinlerin de fotoğraf çekme sırasına girdiği masalsı bir orman köyü olarak tasvir edebilirim. Kocaeli’nin Sakarya yolu üzerine kurulmuş olan Avrupa’nın en büyük yaşam parkı olan Ormanya’da birkaç hobbit evi, birkaç da masalsı orman evi şeklinde tasarlanan bu bölümü özellikle çocuklarınızla gezmenizi tavsiye ederim.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ormanya’da ziyaretçilerin en çok ilgi gösterdiği yer olan Hobbit Evleri, konaklama ve gezmenin dışında tamamen görüntü amaçlı inşa edilmiş. Daha sonra burada çocukların çok sevdiği “Gamonya” adlı film çekilince evlerin bulunduğu köy daha da geliştirilip ilgi çekici hale getirilmiş. Bu nedenle burada gezerken ve oturup suyun sesini dinlerken gerçekten kendinizi bir masalın içinde hissedebilirsiniz.

Hobbitleri bizi Yüzüklerin Efendisi ile tanıdık, bu nedenle Yüzüklerin Efendisi filmini ya da kitabını seven herkes için bu küçük orman köy evleri hoş bir sürpriz olacaktır.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

(Alıntıdır)
________________

𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲.