Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Haziran 2022, 16:27   #2
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Publisher Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
[url]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Öncelikle, bu konuyu benden hızlı davranıp açtığı için Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] a sevgilerimi sunuyorum. Asla kıskanmadım.

Şaka bir yana kaçıncı doğum günü kutlamamız hatırlamıyorum hı Selo?

Geçen seneler ile bu seneyi düşündüğümde karşımdaki kadinda değişimler görüyorum. Önceden kafasına eseni yapan o tatlı deli hallerinin yerine daha oturaklı daha ağırbaşlı ve ne istediğini bilen bir kadına dönüştün. Bu dönüşümüne şahit olmak inan çok güzel.

Farkındalık insana çok şey kazandırır. Biliyorum sen ciddi konuşamaları sevmezsin ama ancak bu şekilde ifade edebilirdim. Seni ne kadar önemsediğimi deminki ses kaydında duydun. O konulara girmiyorum.

İyi ki doğdun, iyi ki yollarımız kesişmiş. Benim için önemli olan gerçekten nadir insanlardansın ve bir sonraki doğum gününde yine yanında ben olacağım.

Seni seviyorum civcivim.
seni yiyerimmmm. okuyunca duygulandim dünkü sesten bahsetmiyorum bile.
ne günler gecirdik, neler paylastik, ne cok sisirdim basini ahah.
asil seni tanidigim icin ben sansliyim, iyi ki varsin. seviyorum seni.

Alıntı:
Minyonita Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğum Günün Kutlu olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Nice Mutlu,Huzurlu Ve Sağlıklı Seneler Dilerim..
amin insallah, tesekkür ederim.

Alıntı:
SonsuZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğum günün kutlu olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ailen ve sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı ve musmutlu yıllar geçirmen dileği ile:part i:
tesekkür ederim

Alıntı:
L_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] dostum sırdaşım şu sanalda beraber gülüp beraber üzüldüğümüz yegane kardesim kelimeler yetmez sana iyi ki doğdun iyi ki tanımışım iyi ki varsın .. alles gute
kankam, dostum, kardesim iyi ki iyi kiiii!
seviliyosun.
DANKE! D

Alıntı:
Leila Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] happy birthday... nice mutlu, huzurlu, saglikli yillar dilerim canim
amin canim, cok tesekkür ederim.

Alıntı:
Regex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğum günün kutlu olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] . Sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice yaşlar diliyorum.
amin insallah, tesekkürler Regex.

Alıntı:
Nutella Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ailen ve sevdiklerinle nice güpgüzel - musmutlu - upuzun yaşlara..
Doğum Günün Kutlu Olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] canımcım.
poncik kiz
tesekkür ederim canim.

Alıntı:
MySeCReT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] dogum gunun kutlu olsun nice senelere :)
amin insallah, sagol MySeCReT

Alıntı:
Chucky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sağlıklı nice güzel yaşlar dilerim.
tesekkürler Chucky, insallah.

Alıntı:
She Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim yeni yaşın gönlünden geçenleri nasip etsin sana. Sevdiğin ve ailen ile nice mutlu senelere diliyorum.
amin canim insallah, cok tesekkür ederim.

quod relinquis, alienum est