Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Haziran 2022, 22:09   #37
DUHAN
illegal
DUHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
fredyy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biz bu iktidar döneminde toplam 3 tane daire aldık istesek yarın gider 4 üncüyü de alırız o imkânımız var sadece bu iktidara oy veriyoruz hiç bir bağlantımız yok babam ben abim üç kişi çalışarak bunları yaptık söylemekten bıktığım insanların anlamadığı olay asgari ücret olayı yahu asgari ücret vasıfsız elemanlara yönelik bir ücret adam 40 yaşına gelip de asgari ücret le çalışıyor ve geçinemiyosa bu kendi ayıbı hükümetin değil meslek öğrenseydin de yüksek maaş alsaydın o zaman sana diyorum ki git bir işyeri aç hani asgari ücreti beğenmiyosunuz ya işyeri aç misal konfeksiyon da hiç iş bilmeyen çırağa yer süpüren makina başında ip kesen birisine ver bakalım 7 binlira maaş nasıl veriyosun bir görelim elinizi vijdanınıza koyun sanki çalışanın parasını zorla elinden alıyorlar çalış kazan git ev al araba al istediğini al bu açlık sizemi denk geliyo bana neden denk gelmiyo sizin sorununuz baştaki adamın 20 yıldır orda olmasını hazmedememeniz başka birşey değil ülke gayet iyi ben bir sorun göremiyorum benim için bu ülkede güvenlik varmı ben evime rahat gudebiliyormuyum yolumu kesen eden varmı yok eee tamam benim için önemli olan bu gerisini ben çalışıp hallederim bu kadar basit
şakaysa komik, şaka değilse daha komik.
sen hangi ülkede yaşıyorsun?
sen bu dünyada yaşamıyor musun? A Haber izlemeyi bırakta şu at gözlüklerini çıkar.
makarna yemekten beyniniz hamurlaşmış hala gelmiş burada yolumu kesen yok bilmem ne yok bunca tecavüz taciz olayları nerede yaşanıyor? sen sanıyosun ki dünya günlük güneşlik.
kaç tane atanamayan öğretmen var bu ülkede, şimdi garsonluk yapıyorlar.. ee okudular meslek sahibi oldular ne oldu? niye atanamadılar biliyor musun? o baştakinin torpiliyle girenler yüzünden. hala gelmiş burada bıg bıg ediyosun. senin gibi düşünen insanlara acıyorum.
asgari ücrete çalışan insanlara vasıfsız demek sana mı düşüyor? burada vasıfsız biri varsa dön bir aynaya bak o sensin çünkü. at gözlüklerini takmışsın bencillik yapıyorsun.